Zanni l-a bătut pe Gheboasă în cușcă în Gala RFX. Cum a decurs lupta dintre cei doi: „A luat și el, am luat și noi!”

Mai multe vedete au ajuns în cușcă zilele trecute în România cu ocazia Galei RXF. Gheboasă și Zanni sunt două dintre vedetele care au luptat una împotriva alteia.

30 sept. 2022, 13:50

Gheboasă a început lupta din Gala RXF mai bine și toată lumea credea că va câștiga meciul, fiind mult mai agresiv în prima rundă, față de adversarul său. În cele din urmă, cel care a câștigat a fost Zanni, care a reușit în cea de a doua rundă să își pună adversarul la pământ, până când acesta a cedat.

După luptă, pe YouTube a apărut un filmuleț în care Zanni reacționează la meciul lui cu Gheboasă. „A luat și el, am luat și noi! Power, băi!”, a spus acesta amuzat de situație.

În schimb, Gheboasă a zis pe contul său de Instagram că nu se simte înfrânt și că pentru el se simte ca o victorie. „N-ai avut nici măcar o lovitură! Eu am câștigat din orice punct de vedere!” Acesta a mai adăugat: „Am câștigat indiferent de situație, sunt mândru de mine ca am reușit sa l dobor pe zani care s a pregătit intens pentru acest meci!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RXF MMA (@rxfmma)

 

Citește și: VIDEO: Îl mai ții minte pe Perversu’ de pe Târgu Ocna? Se bate în cușca de MMA, cu Fachiru’ din Periș. Bătăușul din Rahova promite să dea „perversa” și să-și ia revanșa

Citește și: Zanni resimte încă efectul traumelor din copilărie: „Nu mă pot ataşa de nimeni pentru că am fost respins de toţi. Aş vrea să iubesc nebuneşte, dar nu pot decât să mă uit cu dispreţ la toată lumea”