Gheboasă, bun de plată după ce a părăsit competiţia „Survivor România”. Suma pe care trapperul ar trebui să o plătească pentru „noncombat” l-ar putea arde la buzunare

Trapperul Gheboasă din echipa Faimoşilor s-a retras din competiţia "Survivor România" la doar câteva zile după debutul acesteia. Retragerea i-ar putea aduce o sancţiune de 100.000 de euro, dacă şefii de la PRO TV vor ajunge la concluzia că acesta nu s-a implicat activ în competiţie, în scopul de a fi eliminat.

15 ian. 2023, 13:00
Gheboasă, bun de plată după ce a părăsit competiţia „Survivor România”. Suma pe care trapperul ar trebui să o plătească pentru „noncombat” l-ar putea arde la buzunare

Gheboasă a recunoscut că nu a putut face faţă condiţiilor deosebit de dure din concurs, motiv pentru care a cerut organizatorilor reality show-ului să îi permită să părăsească show-ul din Dominicană. Acest lucru i-ar fi deranjat pe șefii de la PRO TV, care iau în calcul posibilitatea de a activa clauza de 100.000 de euro pe care trapperul o are în contract, în caz de ”noncombat”. Adică, dacă refuză să participe activ în cadrul competiției, plătește!

Gheboasă, bun de plată după ce a părăsit competiţia „Survivor România”. Trapperul ar putea scoate din buzunar 100.000 de euro

Mai exact, şefii de la Pro vor analiza prestaţia concurentului în cele câteva zile în care a fost în competiţie, după care vor decide ce e de făcut.

Pentru a participa în show-ul „Survivor România” 2023, Gheboasă ar fi semnat un contract în care era introdusă suma de 100.000 de euro. Potrivit cancan.ro, banii respectivi ar trebui plătiți de trapper în cazul în care acesta, din pricina condiţiilor grele, ar fi decis să nu se implice activ în competiție.

Pentru că a părăsit emisiunea la foarte puţin timp de la debut, organizatorii iau în calcul că trapperulul ar fi premeditat eliminarea din concurs, mai ales că el s-a plâns și a lăsat de înțeles că se va lăsa eliminat din concurs doar ca să ajungă mai repede acasă, la soție.

Citeste si Reacția lui Gheboasă după ce a părăsit Survivor România: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan!”

Gheboasă reclamă condiţiile inumane de la Survivor

Pe parcursul competiţiei, concurenții nu se hrănesc suficient din pricina lipsei hranei, comunică foarte puţin cu cei de acasă, nu au voie să folosească produse de igienă şi sunt obligaţi să-şi facă nevoile pe unde se nimereşte. După părăsirea concursului, Gheboasă a făcut un tiktok în care a vorbit despre coşmarul don Dominicană.

Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-a acolo.

Citeste si Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c****ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c****ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obișnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine”, a spus Gheboasă.