Gheboasă îşi toarnă cenuşă în cap după ce a „dezertat” din Dominicană. Fanii de pe Instagram nu-l iartă: „Nu mai puteai sta cu unghiile murdare, ai uitat când le mâncai de foame”

Gheboasă a părăsit competiţia Survivor România după doar câteva zile de la debutul acesteia. Trapperul a recunoscut franc că nu a putut face faţă condiţiilor vitrege din Dominicană.

15 ian. 2023, 23:18
Gheboasă îşi toarnă cenuşă în cap după ce a „dezertat” din Dominicană. Fanii de pe Instagram nu-l iartă: „Nu mai puteai sta cu unghiile murdare, ai uitat când le mâncai de foame”

Mai mult, Gheboasă a recunoscut că îi lipseşte soţia, cu care are planuri mari: „Vreau să-i dăruiesc soției un copil! Nu mă regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau…

După ieşirea din competiţie, trapperul şi-a dat seama că şi-a dezamăgit fanii şi le-a cerut iertare într-o postare pe Instagram.

Gheboasă le cere iertare fanilor care l-au votat

O experiența frumoasa in care nu m-am regăsit 100%. Îmi cer mii de scuze oamenilor care m-au votat! Se vede clar cine e cel mai susținut in momentul de față!„, a scris artistul pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghebe (@gheboasa11)

Din păcate, nu a avut parte de prea multe încurajări din partea urmăritorilor. Cei mai mulţi l-au acuzat că este egoist şi s-a gândit doar la el, că este fiţos şi că nu dă dovadă de bărbăţie, că a ocupat locul cuiva care chiar şi-ar fi dorit să ajungă acolo dar nu a avut şansa.

Un egoist, s-a gândit doar la el!

“Nu mai pot sta cu unghiile murdare domnul Dan”. Ai uitat când le mancai de foame…

Majoritatea au luptat pentru acel loc în această competiție numită survivor Romania cel puțin și eu m-am înscris și nu m-au acceptat și tu ai avut ocazia ai fost acolo și ai dat Cu piciorul nu văd la ce te-ai mai dus doar să te vadă lumea că ești la tv?

Mare papagal esti!!!Creierul tau este out of order!!!Si aia care te urmaresc si te sustin sunt la fel ca tine!!!

Puteai să zici de la început”pas” și nu mai era nici un circ acum.Dar așa sunteți voi,unii dintre „artiștii României” să vă dați în spectacol.Dacă nu e de voi,stați acasa!, sunt doar câteva dintre comentariile celor care condamnă „dezertarea” lui Gheboasă din Dominicană.

Citeste si Reacția lui Gheboasă după ce a părăsit Survivor România: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan!”

Gheboasă, bun de plată după ce a părăsit „Survivor”. Trapperul ar putea fi acuzat de „noncombat”

Gheboasă a recunoscut că nu a putut face faţă condiţiilor deosebit de dure din concurs, motiv pentru care a cerut organizatorilor reality show-ului să îi permită să părăsească show-ul din Dominicană. Acest lucru i-ar fi deranjat pe șefii de la PRO TV, care iau în calcul posibilitatea de a activa clauza de 100.000 de euro pe care trapperul o are în contract, în caz de ”noncombat”.

Mai exact, şefii de la Pro vor analiza prestaţia concurentului în cele câteva zile în care a fost în competiţie, după care vor decide ce e de făcut.

Citeste si Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”

Pentru a participa în show-ul „Survivor România” 2023, Gheboasă ar fi semnat un contract în care era introdusă suma de 100.000 de euro. Potrivit cancan.ro, banii respectivi ar trebui plătiți de trapper în cazul în care acesta, din pricina condiţiilor grele, ar fi decis să nu se implice activ în competiție.

Pentru că a părăsit emisiunea la foarte puţin timp de la debut, organizatorii iau în calcul că trapperulul ar fi premeditat eliminarea din concurs, mai ales că el s-a plâns și a lăsat de înțeles că se va lăsa eliminat din concurs doar ca să ajungă mai repede acasă, la soție.