Gheorghe Chivorchian, OUT de la FRF

Gheorghe Chovorchian a fost demis, luni, din funcţia de secretar general al FRF. Preşedintele Răzvan Burleanu va supune spre aprobare, pe 27 iulie, în Comitetul Executiv al FRF, nominalizarea noului secretar general. Pe post se bat Miodrag Belodedici, Gabriel Bodescu și Marcel Puşcaş.

20 iul. 2015, 10:26
Gheorghe Chivorchian, OUT de la FRF

Răzvan Burleanu a aprobat acum trei săptămâni solicitarea suspendării temporare din funcția de secretar general a lui Gheorghe Chivorchian. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de la Serviciul Teritorial Timișoara au început urmărirea penală față de Chivorchian, acesta fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, în perioada în care era preşedinte la FC Timişoara.

Citeşte şi Gheorghe Chivorchian, SUSPENDAT din funcţia de secretar general al FRF

Postul de secretar general al FRF a fost disputat încă de la numirea lui Burleanu de Chivorchian și Pușcaș, cei doi oameni care i-au cedat voturile actualului președinte. L-a obținut Chivorchian, ceea ce nu i-a picat tocmai bine lui Pușcaș.

Citeşte şi ŞOC ÎN FOTBAL. Înalt oficial FRF, urmărit PENAL de DNA. Acuze GRAVE

„Normal, eu trebuia să fiu secretar general . Așa stabilisem cu Burleanu”, s-a destăinuit atunci, unor apropiați, Pușcaș.