Ce s-a întâmplat în casa lui Dincă în noaptea răpirii Alexandrei. Informaţii CUTREMURĂTOARE din anchetă

Noi detalii apar în cazul presupuselor crime de la Caracal. Surse din anchetă au dezvăluit pentru România TV că mai mulţi martori au făcut dezvăluiri importante care pot schimba cursul investigaţiilor.

RomaniaTV.net
27 oct. 2019, 12:59
Ce s-a întâmplat în casa lui Dincă în noaptea răpirii Alexandrei. Informaţii CUTREMURĂTOARE din anchetă

Potrivit surselor citate de România TV, în noaptea răpirii Alexandrei Măceşanu, în faţa casei lui Gherorghe Dincă ar fi fost văzute mai multe maşini de lux.

Anchetatorii iau acum în calcul şi varaianta ca fiii lui Dincă să se fi aflat în casa tatălui lor și să nu fie străini de ceea ce s-a întâmplat în acea noapte.

De altfel, în presă au apărut informaţii diverse în legătură cu implicarea familiei lui Gheorghe Dincă în cazul dispariţiei fetelor. Anchetatorii ar deține probe care arată că familia lui Dincă ar fi implicată în traficul de carne vie. DIICOT ar fi audiat mai mulți complici de-ai lui Dincă, iar aceștia au susţinut că în casa lui presupusului criminal erau duse minore.

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă, denunţat la DIICOT pentru trafic de persoane

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu, este convins că fata trăieşte şi că a devenit victima traficanţilor de carne vie.

Alexandru Cumpănaşu, dezvăluiri şocante pe Facebook: „Este trafic de carne vie, familia Dinca să fie arestată. Mor cu ei de gât”

Mai multe persoane din Italia susţin că au văzut-o în viaţă pe adolescentă.

Româncă din Italia, desfigurată după ce a spus că a vorbit cu Alexandra Măceşanu la Napoli. „Aşa arăt fiindcă am vrut să salvez o fată”