Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte cum le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu

Gheorghe Dinca ar fi trecut pe langa doi politisti din Caracal dupa ce a rapit-o pe Alexandra. Agentii ar fi fost in fata casei lui, cand individul a intrat in curte cu fata sechestrata pe bancheta din spate a masinii. Sunt declaratiile suspectului care a povestit cu lux de amanunte cum le-ar fi ucis - din greseala - spune el - pe cele doua adolescent, dupa scenarii trase la indigo. Inca o dezvaluire socanta vine din gura unui preot din Olt. Parintele marturiseste ca a fost in curtea lui Dinca inainte cu doar cateva zile ca Alexandra sa dispara si ca a fugit ingrozit dupa ce a vazut plin de cutite pe masa.

28 aug. 2019, 09:11
Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte cum le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu

Gheorghe Dincă face alte dezvăluiri șocante. Criminalul a povestit cu lux de amănunte cum le-ar fi ucis, din greșală, pe cele două adolescente, după scenarii trase la indigo.

GHEORGHE DINCA: „Am atacat-o pe Alexandra in zona liceului – acolo unde fata ceruse sa coboare din masina de ocazie. Am coborat din autoturism si am urcat langa ea – pe scaunul din stanga spate. Atunci am lovit-o cu palma ….Fata si-a pierdut cunostinta si i-am legat mainile la spate cu cureaua de la pantaloni. M-am dat jos din masina – m-am urcat la volan si am condus spre casa. Am mers prin zona digului spre casa”.

E o frantura din marturisirile celui supranumit monstrul din Caracal, potrivit Kanal D.

Gheorghe Dinca le-a povestit anchetatorilor versiunea lui in privinta rapirii si uciderii copilei de 15 ani.

Citeşte şi Cazul Caracal: Noi fragmente osoase, descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă. Medicii legişti au fost chemaţi de urgenţă

Individul sustine ca – in ziua de 24 iulie – ar fi luat-o la ocazie pe Alexandra pe la 10 dimineata din comuna Dobrosloveni.

Potrivit suspectului de crime in serie – fata ar fi urcat pe bancheta din spate – deoarece pe scaunul fata avea niste acte si o palarie. Dupa ce a sechestrat-o in masina s-a dus cu ea spre casa.

GHEORGHE DINCA: „În zona erau multi vecini – pentru ca la doua case de casa mea era o inmormantare. Am vazut in apropiere doua femei politist si m-am temut ca eu sunt urmarit. Am traversat strada si am mers si am deschis portile”.

Cum masina avea geamuri fumurii, nimeni nu a vazut-o pe fata, care zacea legata si inconstienta.

A doua zi – cand copila a sunat disperata dupa ajutor la 112 – Dinca sustine ca nu-si mai aminteste daca a fost sau nu in Craiova, acolo unde l-a surprins o camera de supraveghere. In schimb, ii e limpede in minte tot scenariul presupusei crime, pe care individul l-a tesut sa para ca nu a fost nimic premeditat.

GHEORGHE DINCA: „Am intrat in casa – am deschis usa si am observat ca fata se dezlegase de la pat si umbla legata la picioare – cu un telefon in mana.Am injurat-o si am intrebat-o ce este cu telefonul. A zis ca era acolo. I-am reprosat ca a pus mana pe el. Cand plecasem i-am spus sa nu se atinga de ce este pe noptiera. Fata era legata la ochi – dar vedea pe sub legatura – mi-a raspuns ceva si m-am enervat”.

CLAUDIU LASCOSCHI, AVOCAT DIN OFICIU AL LUI DINCA: „El nu sustine ca ar fi stiut ca fata a sunat undeva, ci doar ca a umblat la telefon. Asta l-a deranjat foarte tare. Acum ramane de vazut. Nu stiu daca s-a panicat ori s-a enervat. Cert e ca a avut o reactie care nu era fireasca. Ar fi lovit-o si ea ar fi cazut de ciment. Asta e sustinerea lui”.

GHEORGHE DINCA: „Nu s-a mai ridicat si am crezut că se preface ca sa nu o mai bat.
Am lasat-o circa 1 minut – dupa care am iesit afara si am revenit. Sangera – dar nu stiu daca mai respira.Mi-am dat seama că este posibil să fi murit. Nu judecam, m-am panicat si nu m-am gandit sa chem ambulanta”.

Dar nu a facut asta, ci s-ar fi lepadat de cadavru. In butoiul mecanic din curte, anchetatorii aveau sa gaseasca ulterior cenusa si ramasite arse care ar fi ale Alexandrei, spun legistii.

GHEORGHE DINCA: „Nu imi amintesc daca am vorbit cu cineva in tot acest timp. Am stat doar langa foc, sa am grija sa nu se stinga. Am intrat in casa in jurul orei 22.00 si am aruncat mai multe hainepentru ca focul sa arda mocnit si sa alunge tantarii”.

Poate spune adevarul sau poate ca minte ca sa scape cu o pedeapsa mai blanda. Straniu e ca senariul lui Dinca e la fel si in cazul rapirii si presupusei morti a Luizei
– spune avocatul din oficiu care il reprezinta la audierile din Bucuresti.

CLAUDIU LASCOSCHI: „Luiza voia sa plece acasa, s-au certat ca nu a inteles ce motive avea sa plece. S-au certat si tot asa… cu o lovitura de pumn, de palma. A cazut si a dat cu capul de ciment. Aceasta este declaratia lui”.

Inainte cu zece zile ca Alexandra sa fie rapita, un preot din Olt spune ca a pus piciorul in curtea lui Gheorghe Dinca.

Se dusese sa-si repare masina – dar s-a razgandit cand ar vazut o groaza de cutite pe masa. Parintele spune ca le cunostea pe cele doua adolescente.

Ba chiar ar fi luat-o pe Alexandra de multe ori la ocazie si ca ar fi avertizat-o sa aiba grija la cine se urca in masina. El inca spera ca fetele sa fie in viata.

In schimb – avocatul din oficiu suspectului – pare convins ca Gheorghe Dinca nu minte atunci cand spune ca le-ar fi luat viata celor doua fete.