GHEORGHE DINCĂ, adus la audieri la DIICOT. Cum arată monstrul din Caracal după ancheta FBI VIDEO

Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT! Monstrul din Caracal a fost scos din arest pentru analiza telefonului care poate oferi noi detalii pentru anchetă.

RomaniaTV.net
11 oct. 2019, 07:11
GHEORGHE DINCĂ, adus la audieri la DIICOT. Cum arată monstrul din Caracal după ancheta FBI VIDEO

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat în urma dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost supus marţi expertizei psihiatrice la Institutul Naţional de Medicină Legală, el fiind încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.

Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

loading...