Gheorghe Dincă, alertă în închisoare. Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal. Prima reacţie a avocatei Carmen Obârşanu

Gheorghe Dincă, încă de anul trecut, se află încarcerat în Penitenciarul din Craiova, fiind suspect în cazul ”Caracal” și acuzat de crimă. Dacă va fi găsit vinovat, Dincă riscă închisoare pe viață.

13 dec. 2021, 22:52
Gheorghe Dincă, alertă în închisoare. Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal. Prima reacţie a avocatei Carmen Obârşanu

Gheorghe Dincă riscă să rămână pe viaţă după gratii.  Procurorii DIICOT l-au trimis pe Gheorghe Dincă în 10 ianuarie 2020 în judecată sub acuzațiile de: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte

Monstrul din Caracal se teme pentru viața sa, sau cel puțin așa reiese din scrisorile trimise magistraților de la Tribunalul din Slatina, acolo unde se desfășoară procesul său. În cele două memorii trimise către magistrați, Gheorghe Dincă declară că se teme să nu fie asasinat în închisoare.

Principalul ssupect în acest dosar a trimis cele două memorii către magistrații de pe lângă Tribunalul din Slatina, în care spune că i-a fost pusă sub amenințare viața. Atașat celor două memorii ar exista și câteva dovezi fizice, substanțe neidentificate, pe care Gheorghe Dincă afirmă că le-ar fi primit în închisoare.

Complicele lui Gheorghe Dincă în crimele de la Caracal, în stare gravă cu COVID la Spitalul Penitenciar Jilava. Procesul a fost amânat

Memoriile atașate dosarului de caz au fost trimise judecătoarei Diana Cotoi, dar și magistraților de la Curtea de Apel Craiova. În memoriul trimis Curții de Apel din Craiova, Dincă îi menționează numele avocatei familiei Melencu, despre care spune că ar fi implicată în aceste presupuse tentative de asasinat. Avocata Carmen Obârșanu, scrie Gheorghe Dincă în memoriu, ar fi cea care i-ar dori moartea.Pe de altă parte, despre judecătoarea de caz, Diana Cotoi, Gheorghe Dincă scrie în memoriile înaintate celor două instanțe că: „ar avea un suflet bun, aducându-i în sala de judecată un scaun, pe care acesta ulterior să se așeze pentru a asista la desfășurarea procesului”.

Gheorghe Dincă poartă conversații şi cu o cunoscută vloggeriță de la noi. Tânăra a făcut totul public pe contul ei personal de TikTok, iar fanii au rămas mască. Denisa Dinu i-a scris, de fapt, lui Gheorghe Dincă, pentru lucrarea ei de licență, fiind studentă la Psihiatrie Criminalistică şi Ştiinţă Criminalistică.

„Ce poți să comentezi la asemenea afirmații? El nu a făcut un prea mare secret din povestea asta și mai strigă tot felul de lucruri prin sala de judecată, după cum îi mai trece prin cap! El trimite scrisori în care nu de puține ori înjură persoanele respective. Când i-a pus judecătoarea una dintre aceste scrisoari în față, Dincă a susținut candid că nu el a trimis scrisoarea”, a spus avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșanu, pentru Impact.

Avocatul familie Melencu mai spune că, în întâlnirile avute cu Gheorghe Dincă, nu a avut niciodată vreun gest care să fie amenințător la adresa acestuia. Carmen Obârșanu mai spune că în aceste întâlniri a vrut doar să afle informații legate de dosar și de cauza în speță, nimic mai mult.

Noi detalii despre procesul lui Gheorghe Dincă: „Trimite scrisori anonime din închisoare”

Gheorghe Dincă, primele înregistrări din închisoare

Dibncă a fost înregistrat în timp ce spune că dacă recunoaşte că Alexandra şi Luiza trăiesc, Poliţia îşi va îndrepta atenţia spre familia sa. Mai mult, Dincă le-a mărturisit copiilor săo că una dintre avocate l-ar fi sfătuit să declare că cele două fete trăiesc.

Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă care se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere.

Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Poate am fost pus de Dumnezeu să îndeplinesc o misiune.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, mă condamnă, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează.

Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă.” a spus Gheorghe Dincă în înregistrările făcute publice.