„Luiza este moartă”, dar Gheorghe Dincă ar putea scăpa de închisoare. Avocatul din oficiu a dezvăluit motivul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă o nouă ipoteză bombă: clientul său ar fi fost influențat în cazul teribilelor crime de faptul că nu și-a luat medicamentele pentru tratarea unei afecțiuni de care suferea.

28 oct. 2019, 06:03

Gheorghe Dincă ar putea scăpa ieftin”El a început să conștientizeze de la un anumit moment. El a avut și o problemă din cauza faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să și le ia și este posibil și din acest motiv să se fi ajuns în această tristă situație în ceea ce privește evenimentele acestea atât de tragice. Nu vă pot spune despre ce afecțiune este vorba,” a spus Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorge Dincă la Antena 3.

În ultima perioadă Gheorghe Dincă ar fi început să colaboreze mult mai mult cu polițiștii. 

Ce s-a întâmplat în casa lui Dincă în noaptea răpirii Alexandrei. Informaţii CUTREMURĂTOARE din anchetă

„Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime”, a psus avocatul

Gheorghe Dincă regretă crimele pe care a spus că le-a comis și plânge în penitenciar deoarece conștientizează gravitatea faptelor sale, a anunțat avocatul său, Claudiu Lascoschi. FBI încă nu a trimis în România analiza rămășițelor din pădurea din Caracal.

„Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment. El a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă,