Gheorghe Dincă, din nou la judecată. Bunica Luizei a cedat nervos: "Mi-a luat copilul. Praful şi viermii să te mănânce"

Publicat: Marţi, 23 Iunie 2020 09:58 // Actualizat: Marţi, 23 Iunie 2020 10:30 // Sursa: romaniatv.net

Gheorghe Dincă a fost scos din penitenciar şi dus la Tribunalului Olt. Magistraţii trebuie să se pronunțe cu privire la ceea ce se va întâmpla cu mașina lui monstrului din Caracal, cea cu care se presupune ca le-a răpit pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Autoturismul a fost scos la vânzare prin licitație, iar avocatul familiei Luizei a cerut instanţei să oprească vânzarea autoturismului.

Bunica Luizei a cedat nervos când l-a văzut pe Gheorghe Dincă la tribunal.

"Să te duci la puşcărie. Mi-a luat copilul. Praful și viermii să te manance, să nu mai ieşi de acolo până nu voi veni eu la tine. Să fii unde e Luiza, copilul nostru. Ai luat copilul meu", a ţipat bunica Luizei când a văzut duba care îl aducea pe Gheorghe Dincă la tribunal. 

Mama Luizei a declarat că speră că licitaţia va fi oprită.

"Doamna avocat a aflat, a facut contestatie. Dansa crede ca era mijloc de proba. E a doua oara cand ma intalnesc cu el ( Gheorghe Dincă n.red.). Mi-e groaza. Mi-e greu să-l văd. De ce credeti ca s-au pus la vanzare. Se vrea musamalizarea cazului", a acuzat Monica Melencu.

Maşina despre care se spune că a fost folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu a fost scoasă la licitaţie de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Preţul de pornire este de 1.033 lei. Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat la România TV că a cerut instanţei să oprească vânzarea autoturismului.

Pe 26 noiembrie 2019, procurorul de caz de la DIICOT a emis o ordonanţă care permite valorificarea anticipată a acestui bun, cu acordul lui Gheorghe Dincă. La momentul respectiv, maşina lui Gheorghe Dincă era 2.300 de euro. Astăzi, acelaşi autoturism se vinde cu echivalentul a 200 de euro, de 12 ori mai mic decât la momentul evaluării.

Legea permite acest lucru dacă proprietarul este de acord cu valorificarea anticipată.

Avocatul familiei Luizei Melencu a cerut instanţei oprirea vânzării maşinii. "Este încă o dovadă că procurorii au interesul să acopere acest caz" 

"M-am uitat în dosar. S-a făcut o expertiză care arată că maşina nu a fost improvizată decât cu privire la geamuri, nu şi la deschizătorilor din spate. Prin urmare, ar exista posibilitatea ca această persoană care a răpit copiii şi conducea maşina să fi fost ajutată de un complice, ceea ce am spus de la început. Cred că se încearcă de către procuror să rămână în picioare acel scenariu absurd", a declarat Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu la România TV.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu Carmen Obarsanu cazul Caracal Gheorghe Dinca Luiza Melencu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H