Gheorghe Dincă, dus de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat în arest

Gheorghe Dincă a ajuns de urgeță la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost supus unor investigaţii medicale şi ţinut sub supraveghere. Medicii au acționat imediat și nu au l-au lăsat să aștepte prea mult, anunţă România TV.

RomaniaTV.net
15 dec. 2019, 08:37
Gheorghe Dincă, dus de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat în arest

În urma unor controale minuțioase, psihiatrul spitalului a hotărât să îi administreze un tratament medicamentos lui Gheorghe Dincă. S-a constatat că acesta suferă de depresie, boală ce i s-a declanşat în timpul detenției. Se pare că presupusul criminal trebuie tratat și ținut sub observație pentru că depresia îi poate afecta felul în care gândește, în cazul de față, presiuna imensă care s-a pus pe el de când au ieșit la suprafață ororile de la Caracal au dus la tulburarea acestuia. Are nevoie de observare atentă să nu recurgă la gesturi extreme pentru a scăpa de povara faptelor sale!

Profilul lui Gheorghe Dincă: I se spunea Bush, a fost de 5 ori internat cu depresie, scandal în Armată şi în Italia 

Internat de cinci ori pentru depresie

Ce credeau vecinii avea să fie adevărat. În 2009, la final de ianuarie, Dincă este internat timp de o lună la Spitalul din Slatina cu episoade depresive. A avut în total cinci internări. Inclusiv familia l-a dus la medic când a constatat tulburări de comportament.