Gheorghe Dincă nu a acţionat singur când le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Date oficiale din raportul profiler-ului Poliţiei Române

Profilerul Poliţiei Române, care l-a analizat pe Gheorghe Dincă, a ajuns la concluzia că acesta nu acţiona singur la răpirea şi uciderea fetelor. Potrivit raportului întocmit de profiler, după zeci de ore de observaţii, analiza comportamentală induce faptul faptul că monstrul de la Caracal a avut complici.

26 sept. 2019, 13:45
Gheorghe Dincă nu a acţionat singur când le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Date oficiale din raportul profiler-ului Poliţiei Române

Gheorghe Dincă a fost supus mai multor expertize în cadrul IGPR, el stând mai multe zile de vorbă cu specialişti, în urma discuţiilor întocmindu-se un raport al analizei sale comportamentale.

Potrivit România TV, raportul ar fi ajuns deja pe masa procurorilor DIICOT, iar în el se subliniază faptul că Gheorghe Dincă nu avea cum să acţioneze singur atunci când le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza.

Citeşte şi Imagini în premieră din butoiul lui Dincă. Ce a ars monstrul din Caracal, resturile sunt vizibile VIDEO

Din raportul întocmit de profiler rezultă că în timpul discuţiilor niciun muşchi nu i s-a mişcat pe faţă lui Dincă, acesta părând genul care nu are absolut nicio remuşcare, transmitea România TV, în urmă cu câteva zile. Este genul de om care nu suportă să i se răspundă şi să fie contrazis, au mai constatat specialiştii, iar când acest lucru se întâmplă reacţionează cu violenţă.

Procurorii DIICOT au făcut şi o nouă mutare în acest caz, ei anunţând miercuri că această analiză comportamentală va fi făcută şi de analişti din cadrul FBI.