Gheorghe Dincă, primele înregistrări din închisoare. Ce le spunea copiilor săi

Au apărut primele înregistrări cu Gheorghe Dincă din închisoare. Monstrul de la Caracal a recunoscut că le-a ucis și a dezvăluit familiei sale că una dintre avocate l-ar fi sfătuit să declare că Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu ar fi în viață.

27 aug. 2021, 21:20
Gheorghe Dincă, primele înregistrări din închisoare. Ce le spunea copiilor săi
Gheorghe Dincă, primele înregistrări din închisoare. Ce le spunea copiilor săi

Gheorghe Dincă, primele înregistrări din închisoare. Acesta a fost înregistrat în timp ce spune că dacă recunoaşte că Alexandra şi Luiza trăiesc, Poliţia îşi va îndrepta atenţia spre familia sa. Mai mult, Dincă le-a mărturisit copiilor săo că una dintre avocate l-ar fi sfătuit să declare că cele două fete trăiesc

Gheorghe Dincă, primele înregistrări din închisoare

Citeşte şi Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT

Monstrul de la Caracal şi-a asigurat copiii că mănâncă bine după gratii, mai ales că are diabet.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă care se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere.

Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Poate am fost pus de Dumnezeu să îndeplinesc o misiune.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, mă condamnă, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează.

Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă.” a spus Gheorghe Dincă în înregistrările făcute publice de Antena 3. 

Reamintim că Gheorge Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu, prietenul lui, e acuzat de viol.

Timp de nouă luni, dosarul crimelor de la Caracal a stat în camera preliminară, pentru ca un judecător să verifice dacă probele au fost legal administrate de procurori.

În aprilie, avocata familiei Melencu spunea că procesul ar putea dura mulți ani, pentru să sunt zeci de martori care trebuie să fie audiați.

Citeşte şi Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE în cazul Caracal. Avocatul familiei Măceşanu: „Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor”