Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, supus vineri testului poligraf

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, urmează să fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf, anunţă România TV citând surse judiciare.

RomaniaTV.net
01 aug. 2019, 09:27
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, supus vineri testului poligraf

Procurorul-șef DIICOT Felix Bănilă a anunțat, miercuri, că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf, acesta dându-și consimțământul pentru acest lucru.

„Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens”, a anunțat Felix Bănilă.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost dus, joi,la sediul Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, unde a fost expertizat medical, umând ca în zilele următoare să fie supus unei evaluări psihiatrice. Surse citate de România TV, Gheorghe Dinică a cerut o expertiză medicală după ce a susţinut că a fost bătut de organele de anchetă şi are dureri.

„A fost imobilizat, trântit și i s-au aplicat niște lovituri cu bocancii, dânsul spune că are fracturi costale și de stern. Va fi dus la investigații medicale. Dureri vă pot spune că a avut, că pe parcursul audierilor tresărea de durere și probleme de respirație”, a declarat, marți, avocatul lui Dincă, Bogdan Alexandru.

BOMBĂ în ancheta de la Caracal: Poliţiştii au ştiut de la ora 23.21 numele criminalului. Dosarul, preluat de DIICOT Bucureşti