Gheorghe Dincă, reaudiat la DIICOT şi testat cu detectorul de minciuni. Anchetatorii prezintă ultimele probe

Gheorghe Dincă este aşteptat să dea explicaţii în faţa anchetatorilor de la DIICOT! Criminalului din Caracal îi vor fi prezentate şi probele pe care procurorii le-au strâns până acum împotriva sa.

03 sept. 2019, 05:33
Gheorghe Dincă, reaudiat la DIICOT şi testat cu detectorul de minciuni. Anchetatorii prezintă ultimele probe

Monstrul din Caracal este programat peste câteva ore să fie testat cu detectorul de minciuni. Sunt 10 întrebări-cheie la care trebuie să răspundă Gheorghe Dincă. Înainte de asta, însă, criminalul ar trebuie să fie reaudiat la DIICOT şi să fie supus expertizei psihiatrice.

Ce întrebări au fost pregătite?

INTREBAREA 1. Te numeşti Dincă Gheorghe?
INTREBAREA 2. Ai de gând să minţi la acest test referitor la acest caz?
INTREBAREA 3. Te-ai gândit vreodată să omori pe cineva?
INTREBAREA 4. În data de 25 iulie 2019 ai ucis-o pe Măceşanu Alexandra?
INTREBAREA 5. Înainte de 25 iulie 2019 ai rănit vreodată grav pe cineva în mod intenţionat?

După aceste întrebări generaliste, vor fi puse întrebări punctuale despre caz.

DIICOT a anunţat, luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti, pentru a fi reaudiat, pentru o analiză comportamentală şi pentru examinarea psihiatrică.

Alexandru Cumpănaşu, mutarea care schimbă tot în ancheta din Caracal: „Este pur şi simplu aberant” 

”La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru efectuarea altor activităţi ce presupun prezenţa acestuia în faţa organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialişti din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanţa din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum şi examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, a transmis DIICOT.

Anterior, DIICOT a precizat că raportul final al Institutului Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” arată, cu probabilitate de 99,93%, că oasele găsite în butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă din Caracal aparţin Alexandrei Măceşanu.