Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea din arest e prea acră şi că cearşafurile nu sunt schimbate

Gheorghe Dincă a umplut poşta Arestului Central cu reclamații. Criminalul se plânge că e prea acră mâncarea din arest şi că cearşafurile nu sunt schimbate des.

25 oct. 2019, 10:04
Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea din arest e prea acră şi că cearşafurile nu sunt schimbate

Într-una dintre plângerile înaintate, Dincă cere să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, pentru că mânacarea este rece şi acră. Mai mult, criminalul se arată deranjat și de faptul că nu-i sunt schimbate cearșafurile mai des, scrie digi24.ro.

Gheorghe Dincă este nemulțumit și că ceilalți deținuți nu îl respectă, îl înjură frecvent, iar gardienii nu fac nimic în apărarea lui.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei.

Gheorghe Dincă are motive întemeiate să fie supărat şi speriat.

Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă.

În plus, alte persoane din caz au dezvăluit faptul că, în spitalul de la Jilava, acolo unde „monstrul din Caracal” este închis, el locuiește singur în celulă. „Stă izolat și este dus singur la plimbare”.

Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în închisoare. Colegii îl ameninţă, îl scuipă şi înjură, în contextul în care este păzit non stop

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Măceșanu.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.