Gheorghe Dincă se teme pentru viaţa sa. A cerut să fie singur în celulă şi pază suplimentară

Decizie de ultimă oră a conducerii Penitenciarului Craiova în cazului lui Dincă. Monstrul din Caracal a fost mutat dintr-o celulă cu mai mulți deținuți într-o încăpere cu doar doi colegi. Gheorghe Dinca a cerut și pază suplimentara de fiecare dată când va fi dus în fața judecătorilor din Slatina.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 14:51

Gheorghe Dincă se teme că va fi linșat în perioada în care este transportat către Tribunalul Olt, acolo unde a fost trimis dosarul pentru judecare. Din acest motiv, mostrul din Caracal a solicitat pază suplimentară. El a cerut ca mascații să fie prezenți în momentul în care este transportat cu autospecialele penitenciarului din Craiova spre Tribunalul Olt. Totul după ce în urmă cu câteva săptămâni Gheorghe Dincă a fost huiduit de mai multe multe persoane.

Mai mult, Dincă se teme că va fi ucis și după gratii. Din acest motiv a cerut să stea singur în celulă.

Următorul termen la care va fi prezentat la Tribunalul Olt va fi 18 februarie, atucni când va fi analizată cererea de strămutare a dosarului.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Gheorghe Dincă, o nouă victimă

Încă o minoră abuzată de Gheorghe Dincă. Monstrul de la Caracal a recunoscut într-o declaraţie dată în faţa anchetatorilor faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani aducă de Petruţa. Totul s-a lăst cu ameninţări din partea amicului său Ştefan.

Fapta a avut loc în luna aprilie a anului trecut, când fata de 15 ani adusă de Petruţa a întreţinut relaţii sexuale cu cei doi. Ulterior, de acest lucru a aflat şi Ştefan, care atunci când a venit peste Gheorghe Dincă în casă l-a şi bătut şi i-a reproşat faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi riscă puşcăria.

Citește și Caz Caracal. Gheorghe Dincă, distrus în puşcărie: „Nu mai pot, o să clachez”