Gheorghe Dincă se teme să nu fie ucis în puşcărie. A ajuns să plătească taxă de protecţie

Gheorghe Dincă a ajuns în pușcărie, acolo unde a spus, de la bun început, că este jignit și amenințat cu moartea de ceilalți deținuți. De-a lungul timpului, Monstrul din Caracal a avut făcut tot felul de plângeri, susținând ba că stă într-o celulă mult prea mică, ba că mâncarea nu este bună.

07 feb. 2020, 18:07
Gheorghe Dincă se teme să nu fie ucis în puşcărie. A ajuns să plătească taxă de protecţie

Gheorghe Dincă încearcă acum să îi „cumpere” pe deținuții care nu îl văd cu ochi buni şi a descoperit modalitatea prin care să fie lăsat, cel puțin deocamdată, în pace, la Craiova, acolo unde este închis alături de alți infractori periculoși. Monsrul din Caracal le oferă deținuților mâncare și țigări pentru a-și asigura liniștea.

ŞOC în ziua moţiunii. Omul lui Dincă din Italia, arestat! VIDEO

Gheorghe Dincă le-a luat la ocazie, sechestrat, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, chiar dacă există, încă, numeroase semne de întrebare în ceea ce o privește pe aceasta din urmă, familia ei sperând, în continuare, că fata este în viață.

ÎNREGISTRARE-BOMBĂ! Reţeaua traficului de la Caracal. Individul prins pe aeroport cu poza Luizei în bagaj VIDEO

Gheorghe Dincă este acuzat că a săvârșit opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol (2 infracțiuni), omor calificat (2 infracțiuni), profanare de cadavre sau morminte (2 infracțiuni).

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul. Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dică Gheorghe). pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT.