Gheorghe Dincă, transferat din Arestul Central al Capitalei la alt penitenciar

Gheorghe Dincă va părăsi Arestul Central din Capitală şi va fi mutat la Penitenciarul Jilava, informează România TV. Sunt măsuri sporite de securitate pentru principalul suspect în cazul fetelor dispărute din Caracal. Acesta a avut cerinţe speciale, a vrut să stea singur în celulă. Poliţiştilor le e teamă să nu cumva să pună la cale un plan de a-şi pune capăt zilelor.

RomaniaTV.net
30 sept. 2019, 06:29
Gheorghe Dincă, transferat din Arestul Central al Capitalei la alt penitenciar

Gheorghe Dincă este păzit continuu în penitenciar de teama că s-ar putea sinucide sau că ar putea fi omorât. Potrivit unor surse România TV, criminalul nu vorbește cu nimeni şi le-a cerut polițiștilor să stea singur.

Între timp, DIICOT a solicitat o nouă analiză psihologică a lui Gheorghe Dincă, de data aceasta realizată de FBI. Felix Bănilă, şeful DIICOT, spune că nu este vorba că nu ar fi avut încredere de primul profiler care l-a analizat pe Gheorghe Dincă, ci îşi doreşte o a doua opinie pentru a fi sigur că Gheorghe Dincă nu minte.

Analiza comportamentală a lui Gheorghe Dincă, făcută de profilerul român, a relevat că acesta nu are niciun fel de remuşcare şi niciun muşchi de pe faţă nu i se mişcă atunci când vorbeşte despre ororile comise. Dincă nu doar că plănuia să ucidă fetele, ci îşi stabilea în detaliu şi cum să scape de cadavre.