Gheorghe Dincă va fi dus lângă casa părinţilor Alexandrei. Luni şi marţi va avea loc reconstituirea crimelor VIDEO

Alexandru Cumpănașu a anunţat la România TV că procurorii vor face reconstituirea crimelor din casa lui Dincă. Acest lucru se va întâmpla luni şi marţi, la începutul săptămânii viitoare.

13 sept. 2019, 14:20
Gheorghe Dincă va fi dus lângă casa părinţilor Alexandrei. Luni şi marţi va avea loc reconstituirea crimelor VIDEO

Procurorii DIICOT îl vor duce pe Gheorghe Dincă la locul din care Alexandra Măceşanu s-a urcat în mașina sa, loc care se află lângă casa părinților fetei. De acolo, anchetatorii vor urma exact traseul pe care a mers Dincă. Criminalul le va arăta anchetatorilor pe parcurs ce a făcut cu Alexandra, pas cu pas, până la locuința lui din Caracal, acolo unde susține că a ucis-o.

Citeşte şi Gheorghe Dincă, filmat în mijlocul traficanţilor. Imagini cu criminalul, în Italia VIDEO

Deocamdată nu se știe dacă procurorii vor face și experimentul judiciar, prin care să se dovedească faptul că a ars-o în butoiul din curte.

Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de catre procurori ca luni si marti va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dinca. La doar o zi dupa ce Alexandra implineste 16 ani. Nu stiu daca vor include si EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc a arderii unui corp omenesc in acel butoi. Este macabru, trist, oribil dar daca abia la solicitarea noastra vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit sa-l faca inainte de a termina Cercetarea la Fata Locului. Daca nu va include acest experiment atunci aceasta reconstituire nu valoreaza nimic!. Oricum ar fi ma simt mahnit si trist dupa atatea zile de neputinta a procurorilor si politistilor!„, a transmis Alexandru Cumpănașu.