Gheorghe Flutur candidează din nou pentru şefia PDL Suceava

Senatorul Gheorghe Flutur va candida pentru un nou mandat la şefia Organizaţiei PDL Suceava în cadrul alegerilor programate pe 30 noiembrie, după ce în cadrul Biroului Permanent Judeţean de la sfârşitul săptămânii trecute a fost aprobată, cu unanimitate de voturi, candidatura acestuia, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 08:45
Gheorghe Flutur candidează din nou pentru şefia PDL Suceava

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat presei că şi el va candida pentru aceeaşi funcţie pe care o deţine în prezent.

Pe 30 noiembrie este programat Consiliul de Coordonare Judeţean al partidului la care sunt invitaţi să participe câteva sute de delegaţi pentru alegerea noii conduceri.

Membrii PDL îşi pot depune candidaturile pentru ocuparea funcţiilor în viitorul BPJ al partidului până pe data de 27 noiembrie.

Ioan Bălan a mai spus că noua conducere a PDL Suceava, care este cea mai puternică organizaţie a partidului din ţară, va avea o misiune dificilă în perspectiva alegerilor europarlamentare din primăvara anului viitor, dar şi a celor prezidenţiale de peste un an.