Gheorghe Gheorghiu se căsătorește la 67 de ani. Cum arată iubita artistului

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește la 67 de ani. Artistul este stabilit de ceva vreme în Statele Unite ale Americii, alături de femeia pe care a cerut-o de soţie, de Crăciun. În urmă cu puţin timp, a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit despre marele eveniment.

26 ian. 2021, 17:26
Gheorghe Gheorghiu se căsătorește la 67 de ani. Cum arată iubita artistului

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește la 67 de ani cu logodnica lui, Gabriela Băncescu. ”Am realizat… Vine o vreme când un bărbat serios trebuie să se așeze la casa…ei.

Ne-am cunoscut acum 30 de ani. Mereu a fost o chimie între noi. M-am gândit să-i fac o surpriză de Crăciun, i-am dat ielul de logodnă. Ca toată lumea, s-a mai măritat, a mai divorțat… Cel mai bine e să-ți cauți sufletul pereche. Suntem compatibili sută la sută.

Ea este un om foarte puternic. Are un resturant în America, a avut chiar trei. Eu am fost angajatul ei, practic, de multe ori venind să cânt acolo. Urmează nunta, inevitabil. Va fi o petrecere frumoasă”, a declarat Gheorghe Gheorghiu la Pro TV.

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește la 67 de ani

Gheorghe Gheorghiu şi logodnica lui

Mireasa lui are doi copii, Cristina, studentă la medicină, și Andrei, care se ocupă de restaurant. La rândul lui, cântărețul are o fată care a îmbrățișat decizia tatălui ei.

Citeşte şi: Primele condamnări la închisoare cu executare în dosarul „Droguri pentru vedete”, în care e implicat fiul lui Marian Ionescu de la Direcţia 5

Deși este cunoscut pentru faptul că a avut o relație de iubire cu Anca Țurcașiu, Camelia, fosta soție a trubadurului, i-a dăruit o fetiță, pe Andra-Ștefania. Cele două locuiesc, de asemenea, în Statele Unite ale Americii, în San Francisco.

Relația mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferență de 16 ani între noi, dar el și acum e un copil mare, și atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, țopăia pe stradă că un copil, iar eu veneam după o relație mai serioasă, mai academică, nu știu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. A fost altceva”, declara Anca Ţurcaşiu în 2014, pentru revista Tango.

Gheorghe Gheorghiu este stabilit în SUA

Gheorghe Gheorghiu s-a născut pe 1 ianuarie 1954, la Braşov, şi este un arhicunoscut cantautor român. Primul contact cu muzica l-a avut la şase ani. A studiat vioara şi, ulterior, chitara, după care a activat, pentru o perioadă, în cadrul Cenaclului ASTRA. În 1975 a participat la primul Festival Naţional de Muzică Folk, unde a obţinut Marele Premiu.

A fost membru al Cenaclului Flacăra până în 1980. A dat concerte în toate oraşele din România, iar după Revoluţie a participat la numeroase spectacole în Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada şi SUA. În prezent, Gheorghe Gheorghiu este stabilit în America, acolo unde susține numeroase recitaluri.