Gică Hagi, mesaj dur pentru politicieni. „Credeţi că stau liniştit când văd după 30 de ani că spitalele şi şcolile nu sunt renovate?”

Gică Hagi, criticat dur de Cristiasn Tudor Popescu după ce a declarat, înainte de alegerile europarlamentare, că prioritatea sa este fotbalul, nu votul, a revenit cu declaraţii despre sport şi politică.

27 mai 2019, 16:10
Gică Hagi, mesaj dur pentru politicieni. „Credeţi că stau liniştit când văd după 30 de ani că spitalele şi şcolile nu sunt renovate?”

Gică Hagi a transmis un mesaj clar politicienilor din România.

„Credeți că eu stau liniștit când văd spitalele că după 30 de ani nu sunt renovate? Nu sunt renovate spitalele! Școlile nu sunt renovate! N-am avut bani de așa ceva! Dar de ce-am avut? Pentru ce avem bani? Dacă România e bogată… Dacă nu greșesc, am înțeles că avem creștere econimică de 25 la sută. Așa cică, 25 la sută creștere? Înseamnă că România merge bine. Eu zic că trebuie să ne unim, să punem pe hârtie problemele clare și să începem să ne dezvoltăm”, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi, desfiinţat de Cristian Tudor Popescu: „Regele nu are treabă cu ţara. Votul e cu mâna, e henţ”

„M-aș bucura să ieșim și să muncim pentru România. Sportul e o prioritate? O să fiu mulțumit când în România sportul e o prioritate! Și-atunci o să fiu foarte mulțumit și o să facem în așa fel încât să progresăm la nivel european. România e bogată! E a șasea sau a șaptea țară ca populație din Europa. O țară frumoasă, potentă, cu de toate! Fără educație, sport și sănătate nu poți. Sunt în România oameni bogați de nu mai știu de ei. Să vină să cumpere cluburile, să devină parteneri, să vină să crească bugetele. Multinaționalele care fac miliarde în România să vină și să schimbe legea. Televizorul le face publicitate și pot să dea 1-3% cluburilor. Apoi, toate județele sau orașele mari trebuie să aibă stadion ca la Ploiești. Ați văzut ce stadion frumos? Dacă nu greșesc, orice primărie d-asta mare, până în 17 milioane investiții nu mai trebuie să dea telefon la București. Pot face investiții singure. Dacă nu greșesc din nou, primăriile se pot împrumuta 30 de ani! Fac credite. Dacă greșesc îmi pare rău, dar eu așa știu că se pot împrumuta, pe 30 de ani, și pot face dezvoltare”, a mai spus Gică Hagi.