Gică Hagi, desfiinţat de Cristian Tudor Popescu: „Regele nu are treabă cu ţara. Votul e cu mâna, e henţ”

Cristian Tudor Popescu a reacţionat extrem de dur după ce a auzit declarația lui Gică Hagi, cel care a spus că nu este interesat de votul de mâine, 26 mai 2019, că el și echipa sa practică fotbal și că nu sunt preocupați de nimic altceva.

RomaniaTV.net
25 mai 2019, 16:18
Gică Hagi, desfiinţat de Cristian Tudor Popescu: „Regele nu are treabă cu ţara. Votul e cu mâna, e henţ”

”Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie.

’Regele’ n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și cu piciorul. Votul e cu mâna, e henț”, a reacționat CTP pentru republica.ro. ”Hagi nu se deranjează până la cabina de vot. Rezultă că ăia care merg sunt niște pierde-vară!”

Cristian Tudor Popescu și-a continuat atacul față de managerul tehnic al celor de la Viitorul și a dat-o ca exemplu pe Simona Halep.

Citeşte şi: Ghid alegeri europarlamentare. Reguli pentru votul din 26 mai, Parlamentul European şi Referendum

”Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el muncește, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt niște pierde-vară fără ocupație…

Închei reproducând răspunsul la aceeași întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-și apere titlul de campioană: ’Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță’.”, a mai punctat Tudor Popescu.