Gheorghe Ştefan ajunge la cuţit. Edilul va fi operat de ulcer

Gheorghe Ștefan, primar al orașului Piatra-Neamț și președinte de onoare la prim-divizionara Ceahlăul, urmează să fie operat joi la o clinică privată din București, scriu jurnaliştii de la Sport24H.ro

13 feb. 2013, 17:20
Gheorghe Ştefan ajunge la cuţit. Edilul va fi operat de ulcer

„Mă operez joi de ulcer, la clinica Delta din Vitan. Voi face și o colonoscopie, că tot se spune că am cancer!”, a declarat cel poreclit „Pinalti”, care a recunoscut că, în urmă cu ceva timp, s-a aflat pe masa de operație a unui spital din Târgu-Mureș: „Atunci mi-am scos fierea!”.

Despre starea de sănătate a lui Gheoghe Ștefan s-a tot vorbit în urbea de sub Pietricica că ar fi una extrem de șubredă, edilul-șef al urbei fiind chinuit de probleme cardiovasculare și de un diabet scăpat de sub control. Au existat vești conform cărora primarul PDL-ist ar avea cancer și că ar fi fost supus deja unor intervenții chirurgicale la spitalul din Nisa la care s-a operat și Mircea Sandu, președintele Federației Române de Fotbal.

„La Nisa am mers fiindcă fiica mea, Georgiana, este stabilită acolo, nu pentru a mă opera”, parează Gheorghe Ștefan.

„Ștefan nu are cancer, are însă alte probleme: cardiopatie ischiemică, diabet… A făcut mult sport, pentru a slăbi, dar s-a îngrășat iarăși. Alerga zilnic pe stadion. De fapt, fuga lui era mai degrabă un mers mai apăsat, fiindcă nu se putea numi alergare”, ne-a dezvăluit un medic apropiat lui „Pinalti”.