Gheorghe Ştefan: Vasile Pruteanu vrea să se ascundă de braţul legii la USL

Preşedintele PDL Neamţ Gheorghe Ştefan a declarat că preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ Vasile Pruteanu a plecat la USL deoarece a fost declarat incompatibil de către ANI şi Curtea de Apel şi "vrea să se ascundă de braţul legii la USL", scrie MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 11:28
Gheorghe Ştefan: Vasile Pruteanu vrea să se ascundă de braţul legii la USL

„Domnul Pruteanu a fost declarat pe 23 martie incompatibil de către ANI şi Curtea de Apel şi se ascunde de braţul legii la USL”, a spus Gheorghe Ştefan.

El a susţinut că Pruteanu a fost găsit incompatibil pentru că ar fi încheiat 37 de contracte între Consiliul Judeţean şi firma în care se află fiica lui.

Gheorghe Ştefan a mai spus că „sunt poveşti” că Pruteanu pleacă cu 20 de primari din judeţ. „Probabil sunt poveşti”, a spus Gheorghe Ştefan, întrebat de plecarea a 20 de primari.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, trece la PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat, alături de acesta mergând la Uniunea Social Liberală şi 20 de primari PDL, potrivit PSD Neamţ.

„PSD Neamţ anunţă trecerea actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, dl Vasile Pruteanu, la PNL. Vasile Pruteanu va fi candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ. Alături de Vasile Pruteanu au trecut la USL şi 20 de primari PDL”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Biroul de Presa al PSD.