Gheorghe Tadici şi teoria conspiraţiei. Ce spune despre imaginile care au şocat România VIDEO

Gheorghe Tadici, antrenorul echipei feminine de handbal HC Zalău, a fost acuzat că şi-ar fi agresat o jucătoare, Alexandra Vrabie. Imaginile au apărut în presă, la cinci zile după meciul cu HC Râmnicu Vâlcea, scor 21-20, din Liga Florilor.

24 nov. 2021, 23:18
Gheorghe Tadici şi teoria conspiraţiei. Ce spune despre imaginile care au şocat România VIDEO

Gheorghe Tadici şi teoria conspiraţiei. Pe imaginile furnizate de contul de Facebook „Handbal Feminin” se vede cum Gheorghe Tadici (69 de ani) o ceartă pe Alexandra Vrabie (21 de ani) după ce aceasta e eliminată. „Un ticălos! Şi când te gândeşti că are atâţia susţinători care cred în discursurile sale populiste… Cea mai mare pedeapsă pentru acest individ periculos este să nu mai semneze nimeni cu Zalău. Oricum, reuşeşte să mai păcălească doar tinere jucătoare care nu au variante mai bune, sau părinţi naivi şi inconştienţi care îşi trimit copiii într-un astfel de mediu toxic”, este o parte din comentariul postat de „Handbal Feminin”.

Gheorghe Tadici şi teoria conspiraţiei. Ce spune despre imaginile care au şocat România

Antrenorul echipei din Zalău a explicat de ce a apucat-o de mână pe eleva sa şi ce stă, de fapt, în spatele acestui scandal. „Şi ea a fost şocată de modul în care s-a relatat acest episod în presă. Ea e plecată acum, e pe la Făgăraş parcă. Mi-a dat mesaj şi m-a întrebat: „Domnul profesor, ce se întâmplă cu atâta tam-tam? Pentru ce se insistă pe faza asta? Era normal ca dumneavoastră să ma opriţi şi să-mi atrageţi atenţia să nu mai persist în greşelile comise până atunci!”. Asta mi-a scris fata”, a spus Tadici pentru Adevărul.

Revoltător! Antrenorul Gheorghe Tadici, filmat în direct, în timp ce agresează fizic o handbalistă. „Un ticălos! Au pățit-o mai multe jucătoare” VIDEO

„Eu nu înţeleg un lucru. Ce se doreşte, de fapt? Vrem antrenori-roboţi care n-au voie să le zică nimic jucătoarelor? La faza respectivă, eu am oprit-o pe Alexandra şi am întrebat-o: „Dar noi ce am antrenat în ultimele zece zile? Unde arunci?”. Ea mi-a răspuns, după care i-am zis: „Treci pe bancă!”. Pe imagini s-a văzut că aş fi împins-o. Dar ea, de fapt, trecea prin faţa mea şi eu voiam să mă întorc la joc. Ah, că eram încruntat? Păi, era gălăgie în sală şi eram concentrat”, a mai spus antrenorul lui HC Zalău.

„Nu e cam ciudat că aceste imagini au apărut în presă la vreo cinci zile după meci? Cei de la Vâlcea au crezut că, dacă au vreo patru jucătoare cu salarii de 7.000 de euro pe lună, noi ne predăm, că suntem victime sigure. Uite că n-a fost aşa! Şi acum apar aceste frustrări la echipele rivale. Mă refer la cele care au bugete uriaşe. Şi apar aceste mizerii ale unor frustraţi! Păi, în spatele paginii de Facebook în care au apărut imaginile respective sunt nişte oameni care au o problemă cu mine”, a încheiat Gheorghe Tadici.