Gheorghe Turda intervine în mega-scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Ce spune artistul despre averea Ionelei Prodan! “Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află plin scandal pe banii moșteniți sau câștigați în timpul căsniciei. În tot acest iureș iscat din cauza averii fabuloase a intervenit și Gheorghe Turda. Rapsodul a făcut mărturisiri uluitoare despre averea Ionelei Prodan.

28 feb. 2022, 21:34
Gheorghe Turda intervine în mega-scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Ce spune artistul despre averea Ionelei Prodan! “Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară”

Anamaria Prodan a susținut, în repetate rânduri, faptul că o bună parte din averea ei se datorează sumelor de bani pe care le-a primit moștenire de la mama sa, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Predan.

Ce spune Gheorghe Turda despre averea Ionelei Prodan!

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan l-a denunţat pe Reghe: „Face parte dintr-un grup criminal. Eu sunt şocată”

Renumitul rapsod popular Gheorghe Turda, cel care a susținut alături de Ionela Prodan nenumărate concerte în țară și în străinătate, a susținut că este imposibil ca vreun interpret să obțină milioane de euro din muzica populară.

Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire„, a declarat Gheorghe Turda, potrivit Impact.

„Acolo e mirajul banilor, asta a stricat tot”

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Turda, probleme de sănătate! Ce diagnostic i-au pus medicii

Gheorghe Turda a susținut că regretă sincer divorțul controversatului cuplu, pe care și el îl admira. Mai mult decât atât, artistul de muzică populară pare convins că nu alt bărbat sau altă femeie ar fi motivul despărții dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Acolo e mirajul banilor, asta a stricat tot. Nu este vorba că a apărut nu știu cine și s-a băgat între ei”, ne-a mai declarat solistul de muzică populară. Gheorghe Turda are însă o legătură mai veche cu Laurențiu Reghecampf: „Eu i-am cântat lui Laurențiu la petrecerile de botez ale copiilor lui, la Intercontinental, acolo a făcut chefuri frumoase, cu multă lume”, a mai declarat artistul de muzică populară.