Gheorghe Turda, probleme de sănătate! Ce diagnostic i-au pus medicii

Îndrăgitul rapsod popular, Gheorghe Turda, a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Artistul nu s-a sfiit și a mărturisit că a ajuns pe mâna medicilor.

22 feb. 2022, 08:25
Gheorghe Turda, probleme de sănătate! Ce diagnostic i-au pus medicii

Cu toate că a adoptat un stil de viață echilibrat, artistul de muzică populară Gheorghe Turda s-a confruntat cu problemele de sănătate. Recent, rapsodul în vârstă de 73 de ani a vorbit, cu lejeritate, despre diagnosticul primit din partea medicilor, după ce a fost supus mai multor investigații medicale.

CITEȘTE ȘI: Care este, de fapt, relaţia actuală dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda: „Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație, și persoane cu care nu”

„Am răcit de Crăciun, anul trecut, nu a fost covid, și acum un an și jumătate, și la fiecare an îmi fac un test. Am mers la medic, iar doctorița mi-a zis: ce vârstă aveți pe fișă, că aveți un plămân ca la 35-40 de ani. Pai, i-am explicat de ce, pentru că eu sunt de trei ori A: Antifumat, Antialcool și Afemeiat. Atunci doamna doctor mi-a zis: la al treilea „A” sunteți pe răspunderea dumneavoastră!”, a povestit Gheorghe Turda, în emisiunea”Neatza cu Răzvan și Dani”.

CITEȘTE ȘI: Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună

La cuțite cu Constantin Enceanu!

Deși sunt unii dintre cei mai mari și, totodată, iubiți artiști din România, acest lucru nu-i împiedică să fie la cuțite. Constantin Enceanu și Gheorghe Turda au fost protagoniștii unui mega-scandal scandal. Cei doi artiști și-au adus acuzații dure și nu s-au sfiit să își arunce cuvinte grele unul la adresa celuilalt. La un moment dat, Gheorghe Turda ar fi afirmat despre colegul său de breaslă, Constantin Enceanu, că ar fi invidios pe repertoriul și cariera sa și că din acest motiv ar fi început să-l vorbească urât pe la spate.