Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret! Cântăreața și iubitul său au făcut pasul cel mare în Turcia: „Soțul meu, pentru totdeauna”

Otilia a decis că este momentul să spună marele „da”, alături de iubitul său de naționalitate turcă, însă în mare secret. Cei doi și-au unit destinele în Turcia, în ziua în care a și lansat melodia „Capadocia”, inspirată de locul unde a devenit femeie măritată.

09 oct. 2023, 17:34
Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret! Cântăreața și iubitul său au făcut pasul cel mare în Turcia: „Soțul meu, pentru totdeauna”

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret cu iubitul ei de naționalitate turcă, după un an de relație. Cei doi au spus cel mai important „da” din viața lor, iar evenimentul a avut loc în Turcia. La scurt timp după eveniment, cântăreața a dat vestea cea mare în mediul online.

Citește și: Otilia Bilionera este pregătită să facă un copil! „Mi-aș dori un băiat, nu vreau fete, să alerg după ele. Vreau să fiu fericită și împlinită”

Otilia Bilionera s-a căsătorit cu iubitul turc, în secret

Artista a dezvăluit, în urmă cu un an, că se iubește cu un afacerist turc, pe nume Bekir Ali. Relația lor a evoluat rapid, iar după câteva luni de relație, bărbatul a cerut-o în căsătorie. Și deși se știa că cei doi au planuri de nuntă, nimeni nu se aștepta să facă pasul cel mare atât de repede. Otilia Bilionera a dat vestea pe Instagram, fără prea mare vâlvă, iar internauții au felicitat-o surprinși.

Pe pagina ei de Instagram, Otilia Bilionera a postat o imagine cu ea și Bekir Ali de la cununia civilă și a transmis și un mesaj. Artista a dezvăluit că s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar cu această ocazie a lansat și o nouă piesă, în videoclipul căreia apare alături de proaspătul ei soț.

„Proaspăt căsătoriți. În această zi specială am decis să lansez melodia , care este filmată în cel mai romantic loc din punctul meu de vedere, situat în Turcia. Cappadochia este inspirația pentru noua mea melodie și clipul în care apar alături de soțul meu și sper să vă placă”, a transmis Otilia Bilionera pe rețelele de socializare.

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret! Cântăreața și iubitul său au făcut pasul cel mare în Turcia: „Soțul meu, pentru totdeauna”

Cununia a avut loc în Turcia, țara natală a iubitului Otiliei, acolo unde cei doi locuiesc împreună în prezent. La rândul său, și Bekir Ali a făcut o postare în mediul online. Proaspătul soț al Otiliei a publicat aceeași fotografie postată de soția lui, din ziua nunții lor. Bărbatul pare foarte îndrăgostit de artistă și a transmis și un mesaj scurt, dar grăitor, pe rețelele de socializare.

„Pentru totdeauna”, a scris soțul Otiliei Bilionera pe Instagram.

În urmă cu doar două luni, după doar un an de relație, Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de iubitul turc. Pe parcursul relației, vedeta s-a declarat extrem de fericită și de îndrăgostită și a dezvăluit că ea și partenerul ei au planuri serioase de viitor. Pe rețelele de socializare, în ziua în care ea și iubitul ei au sărbătorit un an de când formează un cuplu, artista a dezvăluit că s-a logodit cu alesul inimii sale, postând și o fotografie cu inelul cu safir și diamante pe care i l-a dăruit Bekir Ali.

Citește și: Cum se menține în formă Otilia Bilionera, la 31 de ani. Care este dieta artistei: „În apartamentul meu nu găsești mâncare”