Gheorghe Turda nu crede că a avut covid, deşi a fost testat pozitiv: „Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv”

Gheorghe Turda, cunoscutul cântăreţ de muzică populară, a fost confirmat cu coronavirus la sfârşitul anului trecut, însă a declarat că nu crede în acest virus.

11 ian. 2021, 19:25
Gheorghe Turda nu crede că a avut covid, deşi a fost testat pozitiv: „Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv”

Gheorghe Turda spune că nu crede în COVID, deși a la finalul anului trecut a fost testat pozitiv. Cântăreţul de muzică populară a declarat că a luptat cu boala două săptămâni

Gheorghe Turda: Mi-am făcut testul, îl am în buzunar

„Pe 2 ianuarie am ieșit din izolare, mi-am făcut testul, îl am în buzunar. Am cu două -trei linii albastre. (…) A fost greu și nu prea. Am răcit la Slănic Prahova din cauza temperaturilor joase din mină. Nu a fost COVID, a fost o răceală, pur și simplu”, a spus cântăreţul de muzică populară la Antena 3. 

În ciuda faptului că a fost testat pozitiv, artistul a negat, râzând, că ar fi avut SARS-CoV2:

„Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem.”, a mai precizat cântăreţul.

Citeşte şi Împăcare-surpriză în showbizzul românesc. Îi despart 30 de ani, dar au ajuns la concluzia că nu pot trăi unul fără altul

Reamintim că artistul ar fi luat virusul într-o excursie pe care a făcut-o la o salină din Prahova.

“Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea.

Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit.

Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”,a spus artistul în luna decembrie, potrivit click.ro.