Împăcare-surpriză în showbizzul românesc. Îi despart 30 de ani, dar au ajuns la concluzia că nu pot trăi unul fără altul

La mai bine de un an de când s-au despărțit cu scandal, interpretul de muzică populară Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu pare să fi ajuns la concluzia că sunt făcuţi unul pentru altul. Deşi este cu 30 de ani mai tânără decât celebrul său partener de viaţă, Nicoleta nu a ezitat să-şi mărturisească dragostea pentru artist pe rețelele de socializare.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 20:19

Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot„, îşi începe Nicoleta mesajul de dragoste adresat bărbatului vieţii ei. 

Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu, descrie artista rolul însemnat pe care Gheorghe Turda l-a avut în viaţa ei.

Nicoleta Voicu crede cu tărie în planul lui Dumnezeu.

Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi. Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce este acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul lui Dumnezeu totul e bine gândit„, şi-a încheiat Nicoleta mesajul de dragoste.

Gheorghe Turda şi Nicoleta și-au spus adio în urmă cu un an, dar au continuat să se întâlnească. 

Domnule Turda, să fii cu orice femeie din viața ta pe jumătate cum ai fost cu mine și garantat nu va rămâne nici jumătate din timpul pe care l-am stat eu cu tine!”, a scris, recent, Nicoleta Voicu în mediul online, insinuând faptul că atitudinea artistului n-ar fi fost una tocmai ireproşabilă.

Am pe an peste 150 de concert. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata. Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității”, a spus, în trecut, Gheorghe Turda, într-o emisiune TV.