Gheorghe Turda și Mioara Velicu, la cuțite după ce interpreta a spus că s-a pensionat mai devreme din cauza lui: „Minte cu nerușinare. A vrut să fie vedetă, fără să vină la program”

Gheorghe Turda și Mioara Velicu au ajuns la replici dure, după ce a apărut interviul cu interpreta de muzică populară de la "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la Kanal D.

18 mai 2022, 10:12
Gheorghe Turda și Mioara Velicu, la cuțite după ce interpreta a spus că s-a pensionat mai devreme din cauza lui: „Minte cu nerușinare. A vrut să fie vedetă, fără să vină la program”

Mioara Velicu a spus că a ieșit la pensie mai repede din cauza lui Gheorghe Turda. În urma acestei declarații, a venit și replica lui pentru fosta colegă de la Ansamblul Ciocârlia. Turda a numit-o “mincinoasă” pe colega lui de breaslă, după ce Mioara Velicu a declarat că pe el l-au interesat doar gradele.

„V-a forțat Gheorghe Turda să vă pensionați?” a fost întrebarea pusă de Denise Rifai. Iar răspunsul Mioarei Velicu nu a întârziat să apară:

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. (…) Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou. Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu fără să îmi spună: plecă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblu Burnasul, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie”, a spus Mioara Velicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Gheorghe Turda a spus că fosta lui colegă „minte cu nerușinare”. „Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea. A lins toate clanțele la minister. Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni.

A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul Ciocârlia, din vremea aceea”, a spus el pentru Fanatik.

Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună: „Am 55 de ani de activitate”

Artistul a avut o carieră de 55 de ani în lumea muzicii, dar a fost şi șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne.

Gheorghe Turda a mărturisit că primește o pensie de 9.000 de lei, deoarece a avut activitate la două ansambluri cunoscute, Ciocârlia și Rapsodia Română, dar și datorită faptului că a fost șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne.

„Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea. Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da! Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.