Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună: „Am 55 de ani de activitate”

Gheorghe Turda, unul dintre cei mai apreciați arttişti de la noi, a mărturisit ce pensie are, dar și cum se descurcă cu banii, după o carieră de invidiat.

31 mart. 2022, 19:32
Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună: „Am 55 de ani de activitate”
Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună: "Am 55 de ani de activitate"

Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul a avut o carieră de 55 de ani în lumea muzicii, dar a fost şi șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne.

Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună: „Am 55 de ani de activitate”

Gheorghe Turda a mărturisit că primește o pensie de 9.000 de lei, deoarece a avut activitate la două ansambluri cunoscute, Ciocârlia și Rapsodia Română, dar și datorită faptului că a fost șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne.

Gheorghe Turda intervine în mega-scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Ce spune artistul despre averea Ionelei Prodan! “Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară”

„Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea. Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da! Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Care este, de fapt, relaţia actuală dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda: „Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație, și persoane cu care nu”

Gheorghe Turda o duce bine din punct de vedere material și se poate bucura de o viață fără grija zilei de mâine. Deține două imobile în Câmpina și București, dar și un teren de 1.600 mp în Câmpina. Pe lângă locuințe are și un teren agricol de 3.000 mp în județul Prahova, două mașini, o pianină de 7.500 de euro, dar și bijuterii de familie care se ridică la valoarea de 6.000 de euro.