Gheorghe Turda, veşti proaste după despărţirea de Nicoleta Voica. A fost diagnosticat cu cancer

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit și au luat-o pe drumuri separate.

RomaniaTV.net
19 nov. 2019, 15:07

Gheorghe Turda a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer de piele, boală cauzată de un neg de lângă ureche. Artistul a reușit să învingă boală fiind sprijinit și de fosta iubită Nicoleta Voica.

La scurt timp, cei doi s-au despărțit. În ultimele luni, interpretul a refuzat să mai facă declarații despre acest subiect. Din păcate, boală se pare că a recidivat pentru că artistul nu a ținut cont de regimul alimentar strict impus de medici.

 

În ultimele șase luni, însă, Gheorghe Turda a apărut tot mai rar în emisiunile tv, preferând să își onoreze doar contractele muzicale, la diverse evenimente.  Nicoleta Voica și Gheorghe Turda au locuit împreună în aceeași casă, dar după despărțire artista și-a făcut bagajele și s-a mutat în apartamentul ei.

Nicoleta Voica l-a acuzat pe muzician de neglijență și faptul că ea era mereu pe locul doi, în timp ce lumea era prioritară.

Nicoleta Voica și Gheorghe Turda au locuit împreună în aceeași casă, dar după despărțire artista și-a făcut bagajele și s-a mutat în aparatementul ei. Nicoleta Voica l-a acuzat pe muzician de neglijență și faptul că ea era mereu pe locul doi, în timp ce lumea era prioritară. În schimb, Gheorghe Turda spunea despre cântăreață că era geloasă și îi verifica telefonul, răspunzând la apelurile sale.