Gheorghe Vlădan a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava

După audierea de la Curtea de Apel, autorul atacului armat de la coaforul de pe Dorobanți a fost internat. Medicii urmează să-i facă mai multe analize, potrivit evz.ro. Gheorghe Vlădan va fi supus şi unei expertize psihiatrice.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 08:30
Gheorghe Vlădan a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la salonul cosmetic de la Perla, a cerut instanţei, în procesul privind arestarea sa, internarea într-un centru psihiatric în loc de privarea de libertate solicitată de procurori, el susţinând că regretă fapta şi că „nu asta a fost intenţia lui”.

Potrivit avocatului, Gheorghe Vlădan ar fi intrat în depresie din cauza datoriilor acumulate şi a restanţelor la creditele bancare, consecinţe directe ale scăderii salariului.

Angajatul MAI Gheorghe Vlădan a fost arestat în data de  6 martie pentru omor calificat şi deosebit de grav, el fiind acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.

În data de 5 martie, Gheorghe Vlădan a intrat în salonul unde lucra soţia sa, le-a împuşcat mortal pe Florina Vlădan, soţia lui, şi pe o colegă a acesteia, casieră în salon, apoi a rănit alte şase persoane aflate în încăpere.

După atacul armat, poliţiştii au sigilat autoturismul Smart al lui Vlădan, parcat lângă coafor, iar în urma verificărilor, anchetatorii au găsit în maşină o carte de rugăciune.