Gheorghe Zamfir, despre soţia cu 44 de ani mai tânără: „E un înger! Dacă nu ar fi fost ea, nu ajungem la 80 de ani”

Gheorghe Zamfir a vorbit despre soţia cu 44 de ani mai tânără şi a declarat că, cu ajutorul şi iubirea ei, ajuns la vârsta de 80 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2015, însă se cunoşteau din 2008, când s-au văzut pentru prima dată în 2008, pe platourile de filmare ale unei emisiuni TV.

14 apr. 2021, 12:17
Gheorghe Zamfir, despre soţia cu 44 de ani mai tânără: „E un înger! Dacă nu ar fi fost ea, nu ajungem la 80 de ani”
Gheorghe Zamfir, alături de soţia lui

Gheorghe Zamfir, despre soţia cu 44 de ani mai tânără. Pe vremea când se cunoşteau, artistul era căsătorit cu Marie Noelle, de care a divorțat cu scandal în 2015.

Viața marelui naist este descrisă ca fiind una fericită, alături de soția sa. De aproape 13 ani, Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca formează un cuplu și potrivit declarațiilor marelui artist, soția sa e un înger trimis de Dumnezeu.

Citeşte şi: Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor. Cum ar fi murit, de fapt, marele artist

Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger’, a declarat artistul într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1.

Gheorghe Zamfir, despre soţia cu 44 de ani mai tânără

Imediat cum s-a pronunțat divorțul dintre artist și Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a ajuns, din nou, în fața ofițerului de stare civilă, iar, ulterior, în fața altarului.

Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a declarat avocata maestrului la vremea aceea.

Gheorghe Zamfir i-a lăsat averea Nicoletei Beca

Gheorghe Zamfir este recunoscut pe marile scene ale lumii, a legat prietenii cu mari artişti, a demonstrat cât de talentat este în ceea ce face, dar a atras atenţia şi asupra vieţii personale pe care puţini o ştiu.

Artistul şi Nicoleta Beca s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni, însă pe vremea aceea, maestrul era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle.

Divorţul dintre Gheorghe Zamfir şi prima sa soţie s-a întins pe cinci ani. El a fost acuzat de aceasta de maltratare şi de infidelitate şi astfel maestrul a fost nevoit să-i plătească o sumă uriaşă de bani. 5.300 de euro era pensia de întreţinere pentru fosta soţie.  După o perioadă, artistul a reuşit să scadă această sumă şi să-i achite 1.500 de euro lunar.

Povestea lor de dragoste continuă, maestrul Gheroghe Zamfir având totală încredere în soţie, ba chiar a lăsat pe numele ei averea. Anumite surse au declarat pentru Click.ro ce proprietăţi i-a lăsat deja acesta jumătăţii sale: „Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială.


loading...