Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor. Cum ar fi murit, de fapt, marele artist

Elena Mitriță, soția lui Nelu Ploieșteanu, a răbufnit după moartea soțului său și a criticat dur modul în care medicii s-au ocupat de marele artist. Aceasta se arată revoltată de întreg sistemul sanitar din România.

13 apr. 2021, 17:26
Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor. Cum ar fi murit, de fapt, marele artist

Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor. Artistul s-a stins din viață în urmă cu zece zile din cauza Covid-19.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor

Nelu Ploieșteanu se afla în stare gravă la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din București după ce, inițial, a refuzat internarea. Ulterior, aceasta a ajuns pe mâna medicilor într-o stare mult mai gravă, dar și cu mai multe complicații. În acest context, soția sa le acuză pe infirmierele de la spital că nu îl tratau bine pe Nelu Ploieșteanu. Totodată, acesta a mai precizat că ele aveau o atitudine disprețuitpare față de el, deși fiica ei le-a dat șpagă pentru a se ocupa de artist. „Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut Covid-19”, a spus Elena mitriţă în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban. Cum a reacţionat liderul PNL

Elena Mitriţă a vorbit și despre motivul pentru care Nelu Ploieșteanu a plecat de la spital în primă fază. „L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile, i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat. Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin”, a continuat soția lui Nelu Ploieșteanu.

Relația incredibilă dintre Nelu Ploieşteanu și Gigi Becali. Ce melodie prefera patronul lui FCSB

Elena Mitriță i-a acuzat și pe cei de la morgă că nu au respectat regulile sanitare de protecție, susținând că nimeni nu purta mască sau mănuși atunci când ginerele ei a mers să ia sicriul. „Când ginerele meu s-a dus să ia sicriul, toți cei de acolo nu erau echipați, nu aveau mănuși, nu aveau măști. Virsul asta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe”, a mai spus Elena Mitriță.