Gheorghe Zamfir, la USL: Suntem poporul cel mai JEGOS. Doar Republica MALGAŞĂ este mai săracă VIDEO

Naistul Gheorghe Zamfir le-a vorbit, joi, participanţilor la mitingul USL, susţinând că cei aflaţi în prezent la putere trebuie să plece, că românii au ajuns "cel mai jegos popor de pe pământ" din cauza sărăciei şi a bolilor, el menţionând că doar Republica Malgaşă este mai săracă decât România. Zamfir a declarat că dumnezeul Puterii este Lucifer.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 16:37
Gheorghe Zamfir, la USL: Suntem poporul cel mai JEGOS. Doar Republica MALGAŞĂ este mai săracă VIDEO

„De 2.000 de ani suntem creştini. De 2.ooo de ani ne rugăm la Dumnezeu. Dar acum, la care Dumnezeu se roagă cei de la Putere?! Lucifer, Satana, este Dumnezeul lor. Eu sunt ţinut pe tuşă şi nu mai pomeneşte nimeni ce s-a întâmplat cu Gheorghe Zamfir. Toţi miniştrii culturii nu m-au chemat o dată să discute despre muzica românească. Nu vedem decât fâşa bâşa, toate televiziunile urlă şi dansează”, a spus Zamfir.

„Boala vine din minciună. Suntem poporul cel mai jegos şi cel mai minţit de pe planetă. Noi n-am fost romanizat de către Traian,. Traian a fost romanizat de noi. Noi i-am civilizat pe romani. Să terminăm odată cu minciunile astea. Sunt fericit că aţi venit din toată ţara”, a mai continuat el.

El a criticat faptul că românii sunt un popor sărac, menţionând că „doar Republica Malgaşă este mai săracă”.

Naistul a mai spus că cei aflaţi în prezent la putere trebuie să plece.