Ghinion curat. Câștigător la loto, căutat după ce și-a uitat biletele într-un cărucior de supermarket

Un bărbat din Marea Britanie a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru găsirea unui câştigător la loto care şi-a uitat biletele într-un cărucior de supermarket.

02 ian. 2023, 01:11
Ghinion curat. Câștigător la loto, căutat după ce și-a uitat biletele într-un cărucior de supermarket

Richard Haslop a lansat un apel pe rețelele de socializare, pentru a găsit un jucător la loto care şi-a uitat mai multe bilete într-un coş la supermarket. Bărbatul le-a găsit în coş în timp ce făcea cumpărături alături de soţie într-un supermarket din Cambridge. Unul dintre biletele găsite în coş s-a dovedit câștigător, scrie The Sun.

După ce au descoperit biletele, şoţii Haslop au postat pe rețelele de socializare mesaje în încercarea de a-l găsit pe câştigător.

Citeşte şi: Experienţa ciudată a pasagerilor unei curse aeriene. Au trecut din 2022 în 2023 fără a prinde miezul nopţii

” Ştie cineva un Barry Levett? Motivul pentru care întreb este că soția mea a găsit o serie de bilete de loterie (care includeau și un cec câștigător întocmit pe numele lui Barry, de aceea știm un nume) în căruciorul unui Tesco și dorim să-l înapoiem.

Citeşte şi: Rezultate loto 31 decembrie. Trageri speciale de Anul Nou pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40

O descriere a în care sunt păstrate biletele ar fi necesară înainte ca cineva să încerce să revendice în numele său. Mulțumesc.”, este mesajul postat de Richard.

Postarea a fost distribuită în toată lumea de utilizatorii Facebook dornici să-l vadă pe Barry bucurându-se de norocul său la loto.