De câţi POLIŢIŞTI pe BICICLETĂ este nevoie pentru a aresta un cuplu care face SEX în parc?

Un cuplu din America a petrecut o noapte de închisoare, după ce au fost prinşi făcând sex în parc în timpul zilei. Din păcate pentru ei, cei doi adulţi au fost arestaţi de 25 de poliţişti pe bicicletă care erau într-o sesiune de antrenament.

28 iun. 2013, 06:58

Richard McBride, de 37 de ani şi Jennifer Harvey, de 41 de ani, ambii din Pennsylvania, au fost arestaţi de 25 de poliţişti, în timp ce făceau sex într-un parc din Upper Darby, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Scene din filme XXX în parc, lângă copii. Nu o să-ţi vină să crezi ce a făcut un cuplu VIDEO

Perechea exibiţionistă a petrecut o noapte după gratii şi a fost obligată să plătească o cauţiune de 30.000 de dolari, procesul fiind stabilit pentru luna iulie. Ghinionul lor a fost acela că au dat nas în nas cu 25 de poliţişti pe bicicletă care se aflau într-o sesiune de antrenament.

Citeşte şi Face BĂRBAŢII să întoarcă capul: La 33 de ani este prea SEXY să facă EXERCIŢII FIZICE în public

Uite, acolo erau, pe terenul de baseball, pe o bancă. Ea era întinsă şi prietenul nostru se afla în spatele ei, cu pantalonii în vine. Imaginează-ţi cum a fost să fie arestaţi de 25 de poliţişti. Au fost la fel de şocaţi ca şi autorităţile„, a declarat unul dintre poliţiştii prezenţi la arestarea perverşilor.