Ghinion pentru Adi Sînă și Anca Serea! Artistul este îngropat în datorii

Celebrul cântăreț a fost dat în judecată de o firmă de închiriere aparatură IT pentru o datorie neplătită de doi ani. Datoria artistului ajunge la suma de 60.000 de lei.

25 mart. 2021, 10:13
Ghinion pentru Adi Sînă și Anca Serea! Artistul este îngropat în datorii

Ghinion pentru Adi Sînă și Anca Serea! Artistul a fost dat în judecată de o firmă de închiriere aparatură IT pentru o datorie de 60.000 de lei. Judecătoria Cornetu a decis pe 16 martie să admită cererea unui executor, îndreptată împotriva soțului Ancăi Serea.

Conform deciziei de executare silită, suma reprezintă contravaloare unor facturi scandente și neachitate pe baza unui bilet la ordin emis în 2018 pentru una din firmele lui Sînă și care avea scadența în noiembrie 2020. După o singură ședință, instanța a permis ca judecătorii să recupereze suma de la Adi Sînă prin toate formele prevăzute de lege.

Citește și: Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani. Motivul pentru care nu mai consumă carne: „A fost un semn pentru mine”

Ghinion pentru Adi Sînă și Anca Serea! Anca Serea a pierdut un proces cu școala privată a copiilor

Cei doi soți au ales școli private pentru copii lor, unde au de achitat aproximativ 3.000 de euro pe an pentru fiecare. Anca Serea, titulara contractului, a plătit doar prima rata, iar școala a decis să o dea în judecată, câștigând astfel procesul.

Pe 25 ianuarie 2021, la Judecătoria Cornetu, magistrații au decis ca Anca Serea este bună de plată. Aceasta a avut 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2.136 de euro ( echivalentul a trei din patru rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018). La această sumă se adaugă însă și penalizări de 0,2% pe zi, conform contractului, astfel încât suma totală de plată a ajuns la peste 3.500 euro.

Este al doilea proces pe care Anca Serea îl pierde în detrimentul instituției de învățământ. În toamna anului trecut, vedeta a primit o decizie asemănătoare din partea Judecătiriei Sectorului 4, doar că atunci magistrații au decis că aceasta are de plătit peste 3.600 euro.

Cei doi își doresc al șaptelea copil

Anca Serea îşi doreşte al şaptelea copil şi spune că o să îl aibă. Adi Sînă vrea şi el, dar se gândeşte că ar fi puţin complicat dintr-un punct de vedere şi anume blogul lor, pe care postează diverse lucruri din viaţa lor şi a copiilor.

L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.


loading...
Partenerii noștri