Ghinion pentru un şofer din Bihor. Bărbatul a fost amendat după ce a fost prins de radar cu 30 km/h: „Atenţie la neatenţie”

Decizie nefericită pentru un şofer din Bihor. Bărbatul a fost amendat de poliţiştii rutieri, după ce a fost prins de radar, în comuna Pietroasa, în timp ce conducea cu 30 de km/h.

15 iun. 2021, 14:07
Ghinion pentru un şofer din Bihor. Bărbatul a fost amendat după ce a fost prins de radar cu 30 km/h: „Atenţie la neatenţie”

Ghinion pentru un şofer din Bihor. Şofer din judeţul Bihor a fost amendat de poliţişti, după ce a fost prins de radar când circula cu o viteză de… 30 de km/h, pe o stradă din comuna Pietroasa.

Ghinion pentru un şofer din Bihor. Bărbatul a fost amendat după ce a fost prins de radar

Chiar dacă viteza cu care circula era una redusă, amenda pe care şoferul a primit-o a fost una legală având în vedere că pe strada pe care a fost filmat de aparatul radar, viteza maximă de deplasare era de numai 10 km/h.

Drept urmare, şoferul a fost tras pe dreapta şi anunţat de poliţişti că a depăşit viteza legală. Astfel, el a fost amendat cu 580 de lei şi sancţionat chiar şi cu puncte de penalizare. Dovada amenzii a fost postată de Dumitras Horia Claudiu într-o postare pe Facebook ce a devenit virală.

„Atenție la neatenție! Pietroasa Bihor

Un conducător auto a fost prins circulând cu viteza de 30 km la oră și a fost sancționat cu o amendă în valoare de 580 RON și puncte penalizare…

Atenție, Inca de la intrare în localitatea Pietroasa este instalat un indicator „limitare de viteză 10 km la oră” acesta păstrându-și valabilitatea pana la ieșirea din localitate…”, spune internautul care a postat întâmplarea.

De altfel, un bărbat a fost surprins de Poliţia Locală în timp ce bascula deşeuri provenite din construcţii pe un teren de la marginea Bucureştiului. Omul a fost amendat cu 30.000 de lei şi i s-a confiscat basculanta.

„Soferul unei basculante de 12 tone a fost surprins, joi, de politistii locali din cadrul DGPLCMB in timp ce bascula deseurile provenite din constructii pe un teren de la marginea Bucurestiului. Aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, politistii locali au observat cum conducatorul vehiculului de mare tonaj arunca molozul din basculanta pe o proprietate privata din sectorul 1 al Capitalei. In urma verificarilor efectuate, politistii locali au constatat ca basculanta apartine unei firme de transport ‘recidivista’ „, a transmis Poliţia Locală Bucureşti.

Citeşte şi: Un român, cu plăcuţă de înmatriculare obscenă, a rămas fără permis şi cu amendă de zeci de mii de lei. Ce numere a putut să aibă la maşină