Ghinion total pentru o femeie. Aceasta a băgat la mașina de spălat lozul câștigător la loto în valoare de 26 de milioane dolari

Se pare că o femeie a avut parte de şocul vieţii ei, după ce aceasta a declarat că a cumpărat lozul câștigător în valoare de 26 de milioane de dolari emis de loteria din California spune că a uitat biletul în buzunarul pantalonilor și i-a băgat la mașina de spălat.

14 mai 2021, 16:53
Ghinion total pentru o femeie. Aceasta a băgat la mașina de spălat lozul câștigător la loto în valoare de 26 de milioane dolari

Ghinion total pentru o femeie. Se pare că lozul cel mare, SuperLotto Plus, a fost vândut la un magazin dintr-o suburbie a orașului Los Angeles în noiembrie anul trecut.

Ghinion total pentru o femeie. Aceasta a băgat la mașina de spălat lozul câștigător la loto în valoare de 26 de milioane dolari

Media din străinătate că femeia ar fi fost filmată de camerele de supraveghere în timp ce cumpăra biletul, pe 14 noiembrie. Termenul limită pentru revendicarea premiului de 26 de milioane de dolari a expirat joi, în condițiile în care organizatorii spun că acesta nu poate depăși 180 de zile de la data extragerii loto.

O angajată a magazinului din suburbia Norwalk, Esperanza Hernandez, a povestit pentru o publicație locală că, miercuri, s-a prezentat o femeie care susținea că este câștigătoarea premiului, însă a rătăcit biletul și se teme că l-a băgat la mașina de spălat, odată cu rufele.

Un purtător de cuvânt al loteriei din California a precizat că înregistrarea video de pe camerele de supraveghere nu reprezintă o dovadă suficientă. Cu toate acestea, o copie a înregistrării video a fost trimisă organizatorilor extragerii, fiind demarată o investigație. În cazul în care nu este declarat niciun câștigător, banii vor fi împărțiți pentru finanțarea mai multor școli publice din California, au anunțat organizatorii într-o declarație de presă. Potrivit procedurii standard în astfel de cazuri, agentul comercial care a vândut lozul câștigător a primit 130.000 de dolari drept recompensă.

De altfel, un bătrân în vârstă de 80 de ani din Marea Britanie a câştigat la Loto, după ce a bifat la întâmplare. Şi-a uitat ochelarii acasă şi nu a mai putut să aleagă numerele favorite. De obicei, Denis Fawsitt selecta pe biletul său zilele de naștere ale celor din familie. Luna trecută, bătrânul și-a uitat ochelarii acasă, iar din acest motiv a bifat alte numere.

“Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele, dar pur și simplu nu am putut”, a declarat Denis Fawsitt.

“După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann, în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga. Ne-am bucurat de viață este rândul lor acum. Acești bani îi vor ajuta mai mult decât pe noi”, a afirmat acesta.

Denis Fawsitt a sărbătorit momentul alături de soţia sa, Ann, în vârstă de 75 de ani. Cei doi plănuiesc să investească o parte din banii câștigați la loterie în casă şi grădină. Bătrânii, care au două fiice și trei nepoți, nu-şi vor neglija familia, scrie BBC.

Citeşte şi: REZULTATE LOTO 13 mai 2021. Numere Loto 6/49 şi Joker 13.05.2021