Ghinionistele zodiacului! Topul zodiilor care stau prost cu banii în luna februarie

Luna februarie este încărcată de evenimente astrologice extrem de intense, iar majoritatea zodiilor vor fi afectate de toate aceste schimbări. Unele dintre ele, din păcate, se vor înscrie pe lista ghinionistelor. Iată top trei zodii care ar putea avea probleme cu banii în următoarea perioadă.

03 feb. 2023, 21:11
Ghinionistele zodiacului! Topul zodiilor care stau prost cu banii în luna februarie
Iată top trei zodii care vor avea probleme cu banii 

Anul 2023 a adus o serie de schimbări majore din punct de vedere astrologic! Tranziția lui Saturn spre zodia Vărsător, perioada de câteva luni fără nicio planetă retrogradă, luna plină în Leu din această perioadă, toate aceste evenimente au marcat începutul anului. Majoritatea zodiilor simt impactul acestor tranziții planetare, însă nu toți nativii sunt afectați în mod pzitiv de ele. Există câteva zodii care vor avea de suferit în plan financiar în această perioadă. Banii parcă nu vor să se adune, iar ce se adună parcă zboară din portofel cu prea multă rapiditate.

Citește și: Zodiac chinezesc 4-5 februarie 2023. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Se anunţă un weekend magic

Iată top zodiilor care vor avea probleme cu banii

Berbec

Nativii Berbec sunt deja celebri pentru impulsivitatea lor, care se manifestă în cam toate aspectele vieții lor. În perioada aceasta s-ar putea ca aceasta să se accentueze, motiv pentru care Berbecii ar putea să ia o serie de decizii fără să stea prea mult pe gânduri. Tocmai aceste decizii are putea să le afecteze conturile, iar banii pe care au reușit să îi strângă să zboare cu ușurință din contrile lor. Ar fi indicat să încerce pe cât posibil să evite cheltuielile impulsive și să încerce să țină cont și de faptul că ar trebui să pună și niște bănuți la saltea pentru zilele negre.

Balanță 

Pentru nativii Balanță pare că oricât de mult s-ar strădui să economisească, ceva apare la orizont și sunt obligați să cheltuie banii pe care îi au pentru diverse lucruri. Nu este exclus să se trezească că trebuie să facă diverse reparații prin casă sau pe la mașină. În perioada aceasta, pur și simplu banii nu se lipesc de ei. Cel puțin în luna februarie trăiesc cam de pe o zi pe alta și fac eforturi să reziste până la următorul salariu. Poate că această perioadă ar trebui să fie privită ca o învățătură de minte. Pe viitor ar trebui să se asigure că au ceva bănuți salvați pentru situațiile de urgență.

Capricorn

Capricornii s-ar putea să ia o serie de decizii proaste din punct de vedere al afacerilor, poate fi vorba de faptul că investesc într-o direcție care nu prea promite sau se implică în proiecte care nu vor dă rezultatele scontate. Aceștia vor pierde o sumă măricică de bani, lucru care ar fi putut fi cu ușurință evitat. Este recomandat să evite total orice formă de pariuri, iar în cazul în care plănuiesc să se implice sau să investească într-o afacere să calculeze foarte bine riscurile.

Citește și: Horoscop 4 februarie 2023. Ziua în care se aliniază planetele pentru o zodie. Câştiguri pe toate planurile