Ghislaine Maxwell, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore. Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein regretă că l-a cunoscut pe miliardar

Ghislaine Maxwell a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore. Este acuzată că i-a procurat lui Jeffrey Epstein fete minore pe care acesta le-a abuzat sexual. Aceasta a fost condamnată în decembrie pentru recrutarea și traficul a patru adolescente, notează BBC.

28 iun. 2022, 23:24
Ghislaine Maxwell, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore. Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein regretă că l-a cunoscut pe miliardar
Ghislaine Maxwell, condamnată la 20 de ani de închisoare

Ghislaine Maxwell, condamnată la 20 de ani de închisoare. Cazul acesteia este unul extrem de controversat, mai ales după ce una dintre persoanele care au depus mărturie împotriva ei la acest proces a declarat că Maxwell ar trebui să își petreacă restul vieții în spatele gratiilor. Acuzațiile pentru care urmează să fie trimisă la închisoare l-au vizat și pe Jeffrey Epstein, acesta sinucigându-se în 2019, atunci când se afla în custodia autorităților.

Citeşte şi: Prinţul Andrew, vizat de o plângere pentru abuz sexual. Fiul Reginei Elisabeta a II-a este acuzat că a violat o minoră

Ghislaine Maxwell, condamnată la 20 de ani de închisoare

Faptele pentru care Ghislaine Maxwell a fost judecată au avut loc între 1994 și 2004, iar la ultimul termen al procesului aceasta ținut să își ceară scuze de la victimele ei. În timpul intervenției sale, femeia a ținut să sublinieze că faptul că la întâlnit pe Jeffrey Epstein este „cel mai mare regret al vieții sale„.

Asocierea mea cu Epstein mă va păta permanent„, a declarat Ghislaine Maxwell, adăugând că speră că sentința va putea aduce pace victimelor sale.

Maxwell s-a aflat în arest din iulie 2020, fiind ținută în cea mai mare parte din timp la Centrul Metropolitan de Detenție din Brooklyn, unde s-a plâns de mirosul de canalizare din celula ei. Cei care au urmărit cazul au subliniat faptul că acesta a reprezentat unul dintre succesele cele mai importante ale mișcării #metoo.


loading...
Partenerii noștri