Ghiţă Ciobanul a schimbat operatorul. Fosta vedetă Vodafone a semnat cu altă companie. „Sunt tare fericit”

Ghiță Ciobanul a devenit celebru prin intermediul campaniilor Vodafone. Însă, acesta a decis să se teleporteze la un nou operator şi este începând de astăzi vedetă în campania de primăvară a operatorului Telekom, au anunţat reprezentanţii companiei într-o conferinţă de presă la care a fost invitat şi celebrul cioban.  

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 15:13

„Am aflat că Ghiță a schimbat operatorul. Veștile circulă repede. Apoi l-am abordat pentru campanie”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, la conferința de presă. 

Citeşte şi:Vodafone România a făcut anunţul. Mii de clienţi vor fi vizaţi

Ghiţă Ciobanul a fost întrebat dacă s-a portat înainte sau după ce l-a abordat Telekom, însă a oferit un răspuns vag. „V-aș răspunde, dar am treabă la stână. Dacă vreți să vă răspund, veniți la stână.”

Ghiţă a fost în centrul mai multor campanii Vodafone create de agenţia McCann, ani la rând. Ultima apariţie a acestuia a fost într-o serie de clipuri alături de Cabral, în anul 2016.

Pentru campania de primăvară, Telekom România lansează noile oferte comerciale pentru cei care se portează în rețeaua sa, respectiv abonament de mobil cu beneficii nelimitate cu reducere de 50% în primele 12 luni.


loading...