Ghiţă Ciobanul este din nou tată. „Băiatul meu a avut 3,5 kilograme…” FOTO

Ghita Ciobanul este in al noulea cer. Sotia lui a nascut, marţii, in jurul orei 13.00, iar cel mai indragit baci din Romania a povestit cum a trait fericitul eveniment.

25 nov. 2014, 14:52

Cel mai iubit baci din Romania, Ghita Ciobanul, care a devenit vedeta peste noapte dupa ce a aparut in mai multe spot-uri publicitare pentru o companie de telefonie mobila, este extrem de fericit, scrie cancan.ro. Andreea, femeia care ii este alaturi de mai multi ani, a adus pe lume, astazi in jurul orei 13.00, un baietel de „nota 10”.

Citeşte şi Fericire mare în familia ciobanului Ghiţă FOTO

Ghita a stat in permanenta alaturi de sotia sa, iar in urma cu doar cateva ore, acesta a deventi tatic pentru a doua oara. Vedeta din reclame a vorbit despre fericitul eveniment chiar de pe holurile maternitatii din Sibiu, acolo unde sotia sa este internata.

Citeşte şi Campania publicitară cu Ghiţă Ciobanul, favorită la câştigarea premiului Media de la Cannes

„A nascut Andreea! Numele a fost ales de ea, il vom boteza Andrei. Nu am stat langa ea cand a nascut, am fost afara, pe holul spitalului. Nu am avut emotii. Sper ca Andrei sa imi calce pe urme. La nastere, baiatul meu a avut 3,5 kilograme si se simte foarte bine”, a declarat, mandru, Ghita Ciobanul.