PREZIDENŢIALE. Ghiţă Funar promite că va recupera ATLANTIDA şi va introduce în Constituţie DREPTUL LA FERICIRE

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Gheorghe Funar, candidat independent la preşedinţia României, a declarat, într-un interviu pentru Agerpres, că va renegocia tratatul României cu Ucraina, astfel încât România să redobândească Insula Şerpilor, în jurul căreia a existat Atlantida pe care au sălăşluit geto-dacii, "poporul primordial", ai căror descendenţi direcţi suntem. Deocamdată, Funar nu a exprimat intenţii expansioniste faţă de Valhalla şi Shambala.

24 oct. 2014, 08:32
PREZIDENŢIALE. Ghiţă Funar promite că va recupera ATLANTIDA şi va introduce în Constituţie DREPTUL LA FERICIRE

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „În afară de menţinerea majorităţii tratatelor şi a acordurilor internaţionale, cu excepţia tratatului cu Ungaria, care voi propune să fie denunţat şi reziliat imediat, mai e tratatul cu Ucraina, care e necesar să-l renegociem şi să dobândim Insula Şerpilor, în jurul căreia a existat insula Atlantida. Este vorba de istoria de peste 10.000 de ani a poporului primordial pe planeta Pământ, a strămoşilor noştri geto-daci„, a declarat Gheorghe Funar.

După preluarea mandatului de preşedinte, Funar intenţionează să facă primele vizite în străinătate în Rusia şi la Sfântul Scaun. „La Moscova şi la Vatican pentru a readuce acasă tezaurele şi pentru a obţine sprijinul pentru reunificarea patriei”, a spus Funar. Adică în schimbul susţinerii unirii dintre România şi Moldova, Rusia şi Vaticanul vor putea să ne dea tezaurele. Dar nu cu aceste două ţări vrea Funar să ne aliem. „La Beijing vom merge cu multă încredere şi speranţă pentru a relua şi dezvolta foarte mult relaţiile pe toate planurile cu cea mai puternică ţară din lume, care este Republica Populară Chineză, şi cu marele popor prieten chinez, cel mai numeros de pe planetă”, spune fostul primar de Cluj.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Şi pe plan intern Funar vrea să schimbe lucrurile din temelii, propunând o nouă Constituţie deoarece cea în vigoare a fost impusă de forţe malefice din afară. Astfel Funar vrea să scape de „dictatura partidelor”, iar poporul să stea mai mult pe la urne deoarece va fi chemat des la referendum pe orice problemă de interes naţional. „Ţara va fi condusă de către poporul român prin referendum (…) Obiectivele esenţiale de importanţă naţională vor fi supuse de către preşedinte atenţiei poporului român prin referendumuri naţionale, ce hotărăşte poporul român se va transforma în prevederi ale legilor şi Guvernul, împreună cu preşedintele ţării, cu Parlamentul, va transpune în viaţă ce a hotărât poporul român”, propune fosta mână dreaptă a unui alt mare patriot, Corneliu Vadim Tudor.

Citeşte şi Gheorghe Funar propune ca ţara să fie condusă de popor prin referendumuri naţionale

În schimb, parlamentarismul va fi pus la mare încercare întrucât orice decizie a Parlamentului ce va fi invalidată prin referendum va duce la dizolvarea forului legislativ, iar imunitatea va dispărea cu totul. Bieţii parlamentari vor avea şi un alt motiv să tremure pentru efemerele lor mandate: la a patra absenţă nemotivată, îţi pierzi calitatea de ales al poporului. Rigoarea lui Funar nu surprinde în condiţiile în care, pe vremea când era senator, frenezia sa legislativă l-a dus pe poziţii fruntaşe în ceea ce priveşte prezenţa şi numărul de iniţiative legislative. Chiar dacă ai lui colegi au refuzat la vremea respectivă să aprobe proiecte de legi funariene care prevedeau ca toţi maghiarii să primească ajutor de repatriere în cazul în care s-ar fi decis să se cărăbănească în Ungaria sau ca toate primăriile să fie obligată să achiziţioneze bărci pneumatice.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.   O altă modificare de paradigmă constituţională în România lui Ghiţă Funar vizează fericirea care, dintr-o chestiune privată, va fi transformată într-una de interes public. „Vom introduce un drept nou, care nu se regăseşte în Constituţia altor state, dreptul la fericire. Românii, după atâţia ani de chin, de jale, au dreptul la fericire. Şi vă asigur că în următorii patru ani, până în 2018, vom reface România dodoloaţă, vom trăi într-o Românie unită şi poporul român va deveni un popor fericit”, profeţeşte fostul peremist.

În ce priveşte politicile economice ale doctorului în economie Gheorghe Funar, acestea pot fi sintetizate într-o singură frază: statul va cere cetăţenilor din ce în ce mai puţini bani prin biruri şi le va da din ce în ce mai mulţi, după cum arată şi următoarele obiective: „vom căuta să redeschidem minele, să prelucrăm în ţară minereurile; vom naţionaliza unităţile economice care au fost privatizate şi apoi închise din cauza nerespectării clauzelor contractuale; vom răscumpăra acele unităţi economice care au fost privatizate şi care nu funcţionează, dându-le înapoi celor care le-au preluat suma pe care au plătit-o statului român; vom obliga guvernele prin Constituţie să prezinte în Parlament proiecte de legi ale bugetului de stat numai cu excedent bugetar; în privinţa alocărilor din PIB voi propune şi prin referendum naţional să se aprobe alocarea a cel puţin 10% pentru sănătate, pentru că poporul român a ajuns cel mai bolnav din Europa, 8% pentru învăţământ, 4% pentru Armată, 3% pentru cultură, din care 1% pentru şantierele arheologice şi redeschiderea muzeelor istorice, cel puţin 2% pentru cercetarea ştiinţifică; vom asigura de lucru în România pentru toţi românii care vor să muncească, iar la tineri repartiţii la terminarea şcolilor şi facultăţilor; vom reduce, pentru a relansa rapid activitatea economică, cota unică de impozitare la 10%, TVA la 10%, la alimentele de bază la 3% şi la medicamente la 0% TVA; vom căuta să asigurăm creşterea calităţii vieţii românilor şi să ne apropiem rapid de nivelul salariilor şi pensiilor din UE, în acest sens, începând de anul viitor, salariul minim îl vom stabili prin referendum naţional, eu voi propune poporului român nivelul de 1.500 de lei pentru anul viitor, iar pensia minimă să fie de 1.000 de lei, alocaţia de stat pentru fiecare copil de 500 de lei, să se tripleze de anul viitor bursele pentru elevi şi studenţi, iar începând cu 2016, toate aceste salarii, pensii şi ajutoare date de stat să crească cu cel puţin 25% în fiecare an„. Iar toate acestea vor fi îndeplinite „cu sistemă” întrucât Funar vrea să reînvie vestitele planuri cincinale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Gheorghe Funar îi scrie lui Traian Băsescu. Ce îi solicită

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Iar după ce va fi ostoită foamea din burţile românilor, Funar vrea să se ocupe şi de foamea de cunoaştere a nobilei naţii române întrucât candidatul propune „un mare accent pe cunoaşterea şi valorificarea adevăratei istorii a poporului român, noi suntem urmaşi ai poporului primordial pe planeta Pământ; cunoaşterea adevăratei istorii a limbii române, limba primordială şi apărarea genialului Mihai Eminescu.

Iar toate acestea nu reprezintă o vis întrucât Gheorghe Funar are un argument care-l face sigur de succes la alegerile prezidenţiale, anume sanitatea mentală a românilor. „Eu am intrat în această competiţie ca s-o câştig şi pentru mine surpriza neplăcută va fi dacă va trebui să mă duc şi în turul doi. Eu am ambiţia să-i conving pe români să câştigăm alegerile din primul tur (…) Dacă e nevoie, mai cheltuim bani de pomană şi pentru turul II. Dar aceste alegeri le câştig. Sunt singurul Gheorghe dintre candidaţi, cu nume de învingător. Românii trebuie să fie nebuni (…) să nu-l voteze pe un bun român, un om de-al lor, dintre ei, iubitor de neam şi de ţară, cu frică de Dumnezeu„, a mai spus Gheorghe Funar.