„Giani” face lumină după ce s-a scris că a murit. Vorba lui Bobo : „Vezi, mă, că te omoară ăştia zilnic. Azi de ce ai mai murit?”

Actorul de comedie Constantin Dita, care îl interpretează pe personajul Giani din Las Fierbinţi, a facut declaratii despre starea sa dupa ce zilele trecute un site din Romania a publicat stirea ca a murit.

RomaniaTV.net
22 dec. 2017, 16:41
„Giani” face lumină după ce s-a scris că a murit. Vorba lui Bobo : „Vezi, mă, că te omoară ăştia zilnic. Azi de ce ai mai murit?”

„ULTIMA ORĂ! CELEBRUL ACTOR CONSTANTIN DITA A DECEDAT AZI DIMINEAŢĂ PE PATUL DE SPITAL…”

Hai sa terminam şi cu ştirea asta bomba.

Sau mai bine zis:…”Cum sa fii mort deşi eşti viu „. Sau întoarcerea luptătorului Jedi …de dincolo. Ştiţi…m-am întors pentru că uitasem actele acasă , buletin şi ce mai trebuie că sa treci dincolo. Cum au ajuns ei la concluzia asta?!!! Bănuiesc că cineva a făcut ochi de dimineaţă şi a simţit undeva în zona abdomenului că eu am murit , dar poate ca era altceva … In fine, nu mai dezvolt pe tema asta pentru că e inutil.

Acum as vrea sa mulţumesc tuturor celor care au trimis mesaje şi au simţit nevoia să zică o vorba buna. Eu sunt bine, deocamdată nu e cazul. In tot acest timp am eliminat o gramada de posibile diagnostice urâte. Deci e bine. Lucrez să fie bine, ca sa nu fie rău. Ce mi s-a întâmplat are legătură cu stilul meu de viaţă şi un context de viaţă mai dificil, pentru că am avut un an cu… multe. Îmi mai trebuie ceva timp pt refacere şi un altfel de stil de viaţă. In fine, sunt bine, asta e ideea.

Mi-ar fi părut rău să mor chiar acum. Ca na…e Craciun…mai un cadou…mai o masa de regim (că sunt pe regim) in familie…Dar domnii ăştia de la presă sau ce-or fi ei, vad că n-au mamă, n-au tată…Vorba lui Bobo : „Vezi, mă, că te omoară ăştia zilnic. Azi de ce ai mai murit?”. Am înţeles că şi Marian Ralea a murit cu câteva zile în urmă deşi e viu, deci e cumva o onoare pentru mine sa fiu eu următorul.

Mulţumesc încă o dată pt mesajele şi gândurile bune. Crăciun fericit! Zi frumoasa azi!”, a scris Costi Dita pe pagina sa de Facebook.